Hur Korrigera en klass för regnvatten Avrinning

Om inte korrekt betygssättning är på plats , kan regnvatten orsaka flera problem till en stiftelse . Stående avrinningsvattnet riktad mot grundmur har potential att mjuka upp jorden runt grunden , vilket ökar chanserna att sippra in i källare eller krypgrunden . Enligt Massachusetts Hem Inspektioner , de flesta våta källare orsakas av ackumulera vatten är korrigeras när avrinningen rinner bort från grunden . Detta är vad du behöver
Stakes
Hammer
String
linjenivå
Maskeringstejp
Måttband
Rake
Jord
Hand tamp

Visa fler Instruktioner
1

Kör en insats i marken vid basen av husgrunden . Mät och kör en annan insats 8 meter från den första in på gården området .
2

Fäst ett snöre i varje ände av insatserna säkerställa strängen är i nivå med en linjenivå. Flagga varje fot av sträng med en bit tejp . Addera 3

Mät ner från varje band och spela in avståndet från strängen till jorden . Detta kommer att avgöra om marken behöver läggas till eller tas bort .
4

Fördela jorden med en kratta som börjar på bål närmast huset och arbeta på gården , vilket skapar en ¼ - tums stigning vid varje en fot flaggan. Lägg till eller ta bort jord tills du uppnår rätt tonhöjd mellan de båda insatserna . Upprepa steg 1 till 4 tills hela gården är klar .
5

Kompakt jorden med en hand tampong . Undvik att stamp jorden , eftersom det kommer att skapa jord som är för tät för tillväxt .
6

Ta bort stenar och skräp från området med en gradering rake . Börja håva på grunden och arbeta in mot gården . Addera