Hur man reparerar Drain Tile

Eftersom det döljer under ytan av ett hem omkrets , är det lätt för husägare att förbise betydelsen av avloppet kakel . Drain kakel är ett av husets främsta försvar mot vattenskador . Utan avlopp kakel , skulle vatten tränger in i strukturen på din källare därmed översvämningar det , eller ännu värre , orsakar skador direkt till själva strukturen . Det är därför det är viktigt att reparera avloppet kakel så fort du märker vatten i källaren eller förskjutningar i sediment .
Vad du behöver
Drain kakel
Grus
Waterproofing
cement
Vatten filterpapper
Instruktioner Review ersätta skadade drain tile
1

Gräv avloppet kakel i området där skadan blir uppenbar . Om det finns skador vatten eller läckage i källaren , då skadan på dränerings kakel bör vara i närheten på dränerings kakel motsatta väggen. Du kan behöva tung utrustning att gräva dränerings kakel beroende på hur djupt det är och hur hårt jorden är runt din foundation .
2

Rensa bort gruslager som täcker avloppet kakel och sidfot . Spara detta grus eftersom det lätt kan återanvändas när du är klar med din drain kakel reparation (bara vara säker på att du har extra att ersätta någon som försvinner eller förväxlas med sediment ) .
3

Ta bort den skadade delen av dränerings kakel från kanten av sidfoten . Detta steg kan kräva att du bryter förseglingar i vardera änden av röret för att ta bort den för reparation . Det är möjligt att skära bort en del av röret några inches från en gemensam så att den kan åter falsade senare .
4

Byt skadade avloppet kakel med ny dränering kakel . Det är mycket viktigt att se till att du har rätt storlek drain kakel innan du påbörjar reparationer. Ta mätningar av det befintliga avlopps kakel innan du köper en ersättnings kakel .
5

Åter avloppet kakel med grus och sediment du tidigare tagit bort . Det är viktigt att också komma ihåg att byta ut vattenfiltreringssystemi botten av dränerings kakel för att säkerställa sediment inte tränger in i avloppet kakel själv .