Hur man reparerar takrännor

Regn hängrännor är ett av husets försvar mot strukturella skador både på fasaden , samt stiftelsen . Om dina regn rännor börjar misslyckas då integriteten i ditt hem struktur kan bli försämrad . Det är möjligt att reparera dina takrännor själv om du har rätt utrustning och rätt gör- det-själv- kunskap .
Vad du behöver
Ladder
Verktyg
silikon eller liknande tätningsmedel
Instruktioner
1

Hitta skador först genom att göra både en visuell och körprov på dropplist . Inspektera rännorna för att se om det finns iögonfallande punkter svaghets antingen som ett resultat av punktering skada eller från vikten på smutsansamlingar . Häll vatten i rännstenen också. Om vattnet inte gå direkt till stupröret då det inte är ordentligt skev längre.
2

Plug stora hål i taket med hjälp av tak cement och plåt . Placera bara metallen direkt över skadan och använd takläggning cement för att säkra det på plats . Var noga med att ge gott om täckning för metalltätningenmedan cementen smidig för att tillåta fortsatt vattenflöde .
3

Använd silikon täta att plugga upp mindre hål i rännorna . Stressfrakturer är perfekta kandidater för silikon täta reparationer.
4

Ersätt äldre regn rännor med nyare i händelse av att de bedöms inte repareras . PVC rännor har vunnit popularitet på grund av sin hållbarhet , liksom sömlösa rännor .
5

Byt strukturella stöd oavsett var de verkar vara misslyckas . Konsoler som misslyckas kommer inte att stödja den mjuka sluttningen behövs för att hålla vattnet i rörelse i rännorna . De kommer också att hamna dra rännorna klart från väggarna om de blir för svag .