Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Flood Skador >> Content

Hur att torka ut källaren

.

Det finns många sätt för din källare för att bli blöt , inklusive busted vattenledningar , översvämningar och grundvatten kommer in Det viktiga att komma ihåg när vattnet inte kommer i är att du får ut det som snabbt som möjligt. Inte bara kommer en fuktig källare orsaka skador på ditt hem , till exempel mögel och mögel och röta , men det kan också orsaka allvarliga hälsoproblem på grund av mögel . Den farligaste av formarna är en svart mögel med ett vetenskapligt namn på Stachybotrys chartarum .
Du behöver
Våt /torrdammsugare
Avfuktare
Fan
Mop < br > Bucket
Instruktioner
1

Flytta allt ur källaren i det område där det är fuktigt. Ställ allt du kan ute i solljus för att hjälpa den torr . Om det finns mattor på golvet , har den att komma ut. Öppna alla fönster , om något.
2

Dammsug upp stora mängder vatten med hjälp av en våt /torrdammsugare . För stora översvämningar , överväga att hyra en pump vid en verktygs hyra butik . Städa upp resterande vatten med en mopp och hink för att få upp så mycket du kan. Om översvämningen kom lera och smuts från utsidan , måste du rensa upp i vattnet , slang ner allt och rengöra den igen .
3 < p > Sätt upp en stor fläkt och styra den mot det våta området . Detta hjälper området torka snabbare genom avdunstning . Om dina väggar är paneler eller andra träslag , du måste torka ut dem också. Sätt upp en avfuktare för att avlägsna fukt från luften i källaren , eftersom det i slutändan kommer att bidra till att torka källaren ut .
4

Fastställ orsaken till översvämningen . Göra reparationer som krävs för att förhindra att det händer igen . Om det finns sprickor i väggar , vattentäta dem med murverk täta . Om problemet uppstår regelbundet och kommer utifrån , måste du överväga att ha en professionell installera avlopp i ytterkanten av källaren och en sump pump.

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1012133901.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.