Syftet med Sandsäckar

De flesta människor är kunnig om gemensamt utnyttjande av en sandsäck . Det är bäst att styra vrede naturen , nämligen att hålla tillbaka stormvatteni särskilt känsliga områden . En sandsäck väggen hjälper till att kontrollera stranderosiontill följd av havsvattnet vid stora väderhändelser . Men även viktigt , detta är inte det enda syftet med sandsäckar . Kullar och dalar

Mortgage långivare kräver ofta översvämning försäkring om du köper ett hem i en av de utsedda översvämningszonerna. Flood zoner är vanligen beläget nära en aktiv vattenkälla : strömmande flod , våren matad dammar, sea - level hem platser , bergsdalarsom accepterar snösmältning avrinning eller platta områden där vatten kan ansamlas i brist på uppsamlingskar . Sandsäckar för att undvika översvämningsrelateradeskador på egendom säsongs skydda några av dessa områden .

Du kan säkert undvika dyra översvämning försäkring samt behovet av vattenkontrollmed sandsäckar genom att leta efter egendom som är belägen bort från områden som är utsatta för översvämningar . Chef för kullarna där sökandet efter lämpliga bostäder skulle vara lösningen på översvämningar .

Det borde eliminera behovet av dyra översvämning försäkring läggas till din husägare försäkring . Däremot kan du fortfarande behöver sandsäckar . De hjälper till att kontrollera strukturella vindfällning . Eftersom effekterna av väderrelaterade incidenter växer, fler människor upptäcker att sandsäckar erbjuder skydd från farliga vindar från väderhändelser som snöstormar, orkaner och tornados .
Army Corps of Engineers

USA Army Corps of Engineers är en respekterad gren av militären . Det har byggt broar , breddade motorvägar och skyddade egenskaper från förödelsen av väderförhållanden . Det har också publicerat material för att hjälpa medborgarna laga sin egen sandsäckar för användning

Förfarandet för beredning av sandsäckar för användning är : .

Hitta en hjälpare - detta är ett två personers aktivitet .
köpa obehandlade säckväv väskor från hårdvara eller foder butiker .
Välj en plats nära den plats där de fyllda sandsäckar kommer att användas .
Fyll sandsäckar med tung eller sandjord , aldrig med grus eller stenig jord .
Vik upp på sandsäck för att bilda en krage för bättre hålla kontroll .
Använd skyffel för att flytta sand från dess nuvarande plats i säckväv väska .
Fyll påsen endast en tredjedel till en halv kapacitet equaling ett 30- pounds.
Lämna toppen av fyllda påsen obundet , men vika hörnen av ofyllda del för att bilda triangel och släppa triangel nedåt och mot den fyllda delen av var och en sandsäck .

sandsäck är nu klar för användning. Den Corps of Engineers förbereder ett lager av sandsäckar , utfärdar dem till lokala myndigheter , andra myndigheter och översvämningar distrikt i en mängd som är lämplig för att utveckla akut . Oanvända sandsäckar , genom politiken , gå tillbaka till utbetalningsstället . Begagnade sandsäckar kräver ersättning eller betalning om inte regeringen för området av sandsäck användning utfärdade en akut översvämning . Enligt detta villkor , inte lagret inte behöver bytas eller ersättning . Addera ditt kommenterar: Sandsäck Homes

I vissa delar av världen , sandsäckar göra en bra isoleringsproduktoch en mycket robust konstruktion . Nybyggnation börjar med stick - byggda inramning . Sandsäckar fylla utrymmet mellan inramnings timmer och väggar fästa sandsäckar i stället . Detta skapar en miljövänlig struktur , använder mycket lite virke och är resistent mot starka vindar .

Södra Afrika är platsen för ett helt samhälle av svett -aktierelaterade sandsäck hem . Den nya ägaren betalar mindre för hemmet genom att bidra tid och ansträngningar för att processen för att bygga . Som ett extra incitament , kostar det sandsäck strukturen också mindre och använder naturliga material som är omedelbart tillgänglig .

Samtida Sandsäckar

alternativ till traditionella sandsäckar har äntligen kommit ut på scen . E - Z Bag är en modern sandless sandsäck . Den lagrar platt tills det behövs . En EZ Bag är varken arbetskrävande och inte heller belastas av vikt . Väskan blåses upp när den placeras i vatten . Denna process kräver bara fem minuter

Bortsett från de vanliga användningsområden för en sandsäck , denna påse hjälper till jordbruks processen för " grönare " - . En miljö rot - tillväxtprocess . Efter användning , påsarna blir obrukbar och måste blötläggas i en särskild lösning , sedan brännas eller begravas . Hursomhelst , dessa biologiskt nedbrytbara påsar lösas upp naturligt .

Hushålls Praktiska

En annan användning för den traditionella sandsäck som händer i hemmet . Värm en mindre version av sandsäck och använda i stället för varmvattenflaska, varma tegel eller elektrisk värmedyna . Förbered en trasa påse ( 8 av 8 inches ) och fyll den med fin sand torkat ordentligt i en kastrull på spisen . Sy ihop öppningen ihop och använda linne eller bomullstyg som en påse lock .

Sanden värmer snabbt i ugnen eller på spishäll och håller värmen länge . Det smalnar gradvis bort utan att orsaka obehag för användaren . För att spara på gas eller el , värmer denna väska i en minut eller två på hög i mikrovågsugnen . Addera