När man byter en Boxspring

? En låda våren är också känd som en sängbotten och är en av de kritiska komponenter som ingår i en säng . Det är oftast en robust träram som innehåller fjädrar och kan eller inte kan vara täckt med tyg . Det är oftast köttet mellan madrassen och trä eller metall sängram smörgås . Det finns dock tillfällen då rutan våren är helt enkelt monteras direkt på golvet med hjälp av hjul , vilket eliminerar behovet av en sängram . Skäl att använda en låda våren

Det finns alltid möjlighet att bara köpa en madrass utan en medföljande box våren , och om du är ung , frisk och kunna sova var som helst , då detta kan vara tillräckligt för dig . En väl matchade rutan våren och madrass dock arbeta tillsammans för att ge en mycket bättre sovande erfarenhet än vad du skulle få från en madrass av sig själv .

Förutom mer bekväm sömn , fjädrar låda också få de flesta av slitage som annars skulle upplevas av madrassen under sin livstid . Därmed förlänger det livslängden på din madrass . Se också till att matcha din madrass till din box våren . Om detta inte görs , kommer rutan våren få motsatt effekt , förkorta din säng funktionella liv .

Skäl att ersätta en låda våren

Det finns tre huvudfunktioner en låda våren tjänar , och du bör överväga att byta den om den inte längre uppfyller något av dessa ändamål . En låda våren tjänar mest uppenbart att höja höjden på madrassen , vilket gör det enklare att komma i och ur sängen . Därför , om din box våren håller på att kollapsa , det är ett tydligt tecken på att du bör byta ut det snart .

Resår absorberar också en hel del av den chock som orsakats av ett organ klättra eller hoppa på madrassen . Detta är hur det förlänger livslängden på en madrass eftersom madrass fjädrar inte behöver absorbera all chocken av människor som sover eller som rör sig ovanpå det . När fjädrarna i din box våren sluta vara fjädrande och inte längre absorbera rörelse också, är det ett tecken på att ersätta den .

Sist och mindre avgörande , skapar en låda våren en helt platt och fast struktur för en madrass att sitta på , vilket ger dig en god natts sömn utan rädsla för att rulla av eftersom madrassen är på en sluttning . Om din box våren börjar någonsin att buga eller spänne , byt ut det så fort som möjligt . Annars finns det en klar möjlighet att en natt kan det ge vika helt och bryta medan du sover .

Flexibla låda fjädrar , som regel bör bytas minst vart sjunde år . Detta beror på att fjädervarven i rutan våren är nästan garanterat att ha slitna vid det här laget . Generellt ersätta din box våren när du byter din madrass . Gör detta eftersom dåligt matchade rutan fjädrar och madrasser gör för obekväma nätter . Addera