Hur gro Gurka frön i Starter kontakter

Gurkor är så lätt att odla de gör en perfekt första skörd för ett barn att börja . De trivs i varmt väder och massor av fukt och är vanligtvis redo att skörda 55-68 dagar efter att gro . Eftersom gurka plantor inte tål rot störning och de lätt gror när direkt sått i varm trädgårdsjord , de flesta odlare inte bry starta dem inomhus . Starter proppar , tillverkade av torvpelletssom kan planteras i jorden , eliminera risken för att döda plantan medan transplanting.Things du behöver
Torvpelletar
Grunt fack eller panorera
Soilless ingjutning mix
Värmematta
Kompost
Liten spade eller trädgård murslev
Visa fler Instruktioner
1

Placera torvpelletsi en grund skål eller kastrull och häll vatten i den. Pelletsen kommer att expandera till pluggar , fyllda med torv , så att de kan expandera helt. Du kan behöva lägga till mer vatten .
2

Tryck en gurka frö i varje plugg , 1 tum djup . Täck dem med jord. Addera 3

Placera behållaren som håller pluggarna på toppen av en värmemattasatt till 85 grader Fahrenheit. Håll ett öga på pluggarna och tillsätt vatten till behållaren om de börjar torka ut . Fröna bör gro inom 3 till 5 dagar .
4

Plantera gurka groddar utomhus när temperaturen ligger på 70 grader Fahrenheit eller varmare . Lägg 2 inches av kompost till gurka sängens jorden före plantering.
5

gräva hål en halv tum djupare än de pluggar och dubbla diametern . Ställ in varje kontakt i sitt eget hål och fylla det med jord . Kanten på kontakten ska begravas under ytan av jorden . Addera