Identifiering av nordöstra Wild Mushrooms

Mushroom jakt är en traditionell verksamhet som ger dig en chans att komma ut i skogen och få lite motion , sedan belönar dig med läckra svamp att sautee när du kommer hem . Det finns ett gammalt talesätt som går " det finns gamla mykologer och djärva mycologists , men det finns inga gamla , djärva mykologer . " Akta av detta talesätt och att du vet vad du äter innan du sätter den i munnen . Shaggy Manes

Shaggy manar är lätta att känna igen eftersom deras utseende matchar deras namn . De står 4 till 6 inches tall , och ha en tydlig , oval krona på toppen av stjälken , täckta med de lurviga ser bitar som deras namn härstammar . Eftersom de lurviga mane åldrar öppnas ovalt formad topp ut vid botten och börjar försämras . För bästa äta , plocka dessa svampar , när de är nya och före kronan börjar förlora sin form. Lurviga manes kan hittas växer i gräsmattor eller fält eller på sidorna av vägarna i sandiga områden .

Morels

Morels kännetecknas av missbildade ovalliknandekronor som bredare i botten än i toppen , som sitter på toppen av tjocka , uppsvällda stjälkar . Ytan av kronan är oregelbundet ridged och ser vagt som ytan av en hjärna. De vanligaste murklor är , förutsägbart , den " vanliga morel " och den " svarta murklor . " De före detta varierar i färg från gult till brunt , och den senare är gråaktig svart . Murklor föredrar att växa i fuktiga områden , och finns vanligen i sumpiga skogar eller i närheten av sidorna av floder och vattendrag .

Hårbollar

Puffballs är de mest lätt identifieras svamp på grund av sin enorma storlek . En röksvamp är en formlös , vita världen som kan bli upp till 12 inches i diameter . Vissa hårbollar ser ut som en boll som sitter på marken , medan andra har en stjälk med en boll på toppen av det . Puffballs växer i öppna områden och kan ibland hittas växer ur ruttnande trä .
Honey Svamp

Honung svamp är läckra svampar som växer på gamla stockar eller på sidorna av ruttnande träd i norra skogen . De växer i täta klasar , med bruna eller ljusbruna lock som kan växa upp till 2 inches i diameter . Addera