Hur Klipp Church Pews att göra en frukost Nook

Skapa en varm och inbjudande frukostplats inte kräver en stor budget eller helt nya möbler . Gör en mysig , bekväm plats för vänner och familj med hjälp av en secondhand träkyrka bänk . Om du hittar en begagnad bänk vid en kyrka loppmarknad eller antikaffär och det passar inte storleken på din frukostplats , kan kyrkbänken klippas till rätt storlek med rätt verktyg och några enkla steg . Detta är vad du behöver
Goggles
Handskar
Målare tejp
Cirkelsåg
Fintandad klinga
Finkornig sand papper
Duk
Vatten

Visa fler Instruktioner
1

Mät området i frukostplats där man hoppas kunna placera bänken . Som kyrkbänken endast kan kapas för att passa området på längden , se bredden på bänken inte är för bred för att möjliggöra tillräckligt benutrymme mellan bänken och bordet .
2

Använd mätningen erhållen från steg 1 för att mäta den önskade längden av bänken . Markera platsen där bänken ska klippas med målare tejp . Kör bandet på framsidan och baksidan av bänken , med början högst upp i kyrkbänken och slutar vid den nedre kanten för att förhindra att träet från splittring . Addera 3

Använd en cirkelsåg försedd med en fintandad bladet för att skära av bänken , med början vid den främre sidan av bänken upptill och arbeta dig långsamt till botten. Var noga med att skära den sida av bänken som ska kilas upp mot väggen om du inte planerar att reparationslackering kanten efter kapning .
4

Sand den skurna kanten av bänken med en finkornig sandpapper på 280-320 för att ta bort eventuella grova områden och flisor .
5

Torka av bänken med en fuktig trasa innan du flyttar bänken på plats .