Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> buskar >> Content

Hur att trans Viburnum Hedges från grunden

Det finns mer än 150 olika typer av Viburnum buskar . Växterna , oavsett vilken sort , har horizonally växande grenar täckta med platta , gröna blad . Under våren , små blomma kluster täcker längden på varje stam och avger en stark doft . Om du har en Viburnum häck och behöver transplantera det , vara beredd att göra en hel del att gräva . Om buskar i häcken är stora , med en annan person hjälpa är bra . Vänta tills den tidiga våren att trans viburnum häck , precis som ny tillväxt uppstår och efter hot om frost är over.Things du behöver
Skyffla
Måttband
Rope
Transplantation spade
tarp
Visa fler Instruktioner
1

Titta runt på gården för en ny plantering plats för viburnum häck . Området skall ha full till partiell solljus och väldränerad jord som är bördig .
2

Gräv en ny planteringsgrop som är ungefär två gånger bredden av en av de nuvarande viburnums med hjälp av en spade . Gör hålet åtminstone 1 till 2 meter djup och lutning sidorna försiktigt nedåt till botten av hålet. Mät den aktuella avståndet mellan varje viburnum buske i häcken och gräva ytterligare hål samma avstånd från varandra . Addera 3

Vira ett rep runt varje viburnum buske i häcken och binda repet tätt nog att samla grenar tillsammans, men inte så hårt att de går sönder .
4

Sätt en spade i marken på längden längst grenen , vilket är den ungefärliga platsen av rotklumpen . Gräv en 12 - tums - djupa diket hela vägen runt varje häck .
5

Ställ spaden åt sidan och byta till en transplantation spade , som har ett längre blad . Shove bladet in i botten av diket och peka den under viburnum buske att lösgöra bottnen av buske. Arbeta dig runt botten av Viburnum .
6

Skjut viburnum buske över till den sidan tills du kan glida en presenning under rotklump . Ta tag i sidan av tarp och dra den till den nya planteringsstället .
7

in rötterna till viburnum i det nya hålet centre det . Återfyllning hålet med jord tills du når toppen av rotklumpen .
8

Trans varje ytterligare viburnum buske på samma sätt tills du flyttar hela häck .
9 < p > vatten i marken under den nya hedge platsen väl tills det är fuktigt att åtminstoneen 12 - tums djup . Addera

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/shrubs/1012112702.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.