Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> Markbeläggning & Vines >> Content

Vad gör Fuyu Persimmon Behov i Jord

? Fuyu persimon är en icke - sammandragande olika orientaliska sharonfrukter . Frukten är röd och fyrkantiga och kan också ätas medan den är grön. Orientaliska Persimoner är hemma i Kina och har varit i odling i sina naturliga livsmiljöer under flera århundraden . Över 2.000 olika sorter av orientaliska Persimoner odlas , inklusive fuyu . Fuyu Persimoner behöver optimala markförhållanden för god tillväxt . Ändringar

orientaliska Persimoner gillar fuyu anpassa sig väl till en mängd olika jordtyper , men tillväxten är bäst i en väldränerad jord som är rik på lera innehåll. Den föredragna markens pH är någonstans mellan 6,0 till 6,5. I jordar med lågt pH eller sura jordar , lägga kalk för att höja pH-nivåer och minska surhetsgraden . Fix markens pH-värde som tillgången på många näringsämnen minskar när växter odlas i sur jord .

Gödnings

Fuyu Persimoner svarar bra på användningen av gödselmedel i marken , speciellt när träden är i topp fruktbärande ålder . I North Carolina State University Extension rekommenderar 1 oz . faktiska kväve per år för varje år av träd ålder . Undvik överdriven användning av kväve eftersom detta kan leda till tidig frukt droppe . Genomför ett jordtest för att fastställa exakta krav för fosfor och kalium i marken . Slutet av vintern eller tidigt på våren är den rekommenderade tiden att gödsla trädet.
Water

Håll jorden av fuyu Persimoner fuktigt med regelbundna tillämpningar av vatten för bästa tillväxt. Trädet är endast måttligt tolerant mot torka och bildar större storlek, bättre kvalitet frukt med gott om vatten i marken . Torr mark orsakar frukt och bladverk släpp . Rekommenderat bevattning hastigheten är 36-48 inches vatten per år med tyngre vattning på sommaren och våren och mindre vatten under hösten och vintern .
Mulch

Lägg kompost till jorden efter plantering Fuyu Persimoner eftersom detta hjälper till att bevara markens fukt och reglerar marktemperatur . Marktäckning hjälper också till att hålla ogräs i schack. Organiska sönderdelar gräset hjälper till att förbättra markstrukturen som de sakta bryts ned . Mjuka täckningsmaterial såsom halm eller löv ger en kudde för mogen frukt som den faller . Rekommenderade kompost material inkluderar gräsklipp , sågspån , hö och halm . Addera

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1012100827.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.