Home & Garden >> Hem Trädgård >> Plants, Flowers & Herbs >> Grön & Organic >> Content

Permakultur : Blandning Blommor & Grönsaker

Odla en hållbar trädgård ekosystem som ger din familj med mat och blommor genom att utnyttja naturliga djur, växt , skadedjur , insekter och rovdjur relation , kallas permakultur . Permakultur är kombinationen av de två orden " . Permanent " " jordbruk " och En blomma och grönsaks permakultur kommer att producera självförsörjande resultat år efter år utan användning av kemikalier och bekämpningsmedel . En huvud begreppet permakultur trädgårds lämnar jord och mark ostörd av markberedning eller skotta . För nybörjare , starta en permakultur trädgård som är relativt liten i ett område där du sedan kan lägga på och utöka de odlade space.Things Du behöver
grönsaks-och blomsterfrön
Handverktyg
Kompost ( inbegripet torv mossa och åldern gödsel ) katalog Daggmaskar
Barrel eller stor hink
Hay
Visa fler Instruktioner
1

Undersök din gräsmatta , och välja en plats som tar emot bra dränering från kraftiga regn och sex till åtta timmar av solljus . Se till att din permakultur webbplats ligger nära bostadshus för enklare underhåll .
2

Köp perenna frön som producerar grönsaker och ätbara blommor . Välj frön som kompletterar och gynnar permakultur trädgården som t.ex. ringblommor . Ringblomma blommor avger en stark doft som fungerar som en naturlig skadedjursbekämpning avskräckande . Införa naturliga skadedjur rovdjur som fåglar genom att plantera solrosor i din Permakultur trädgård . Fröna du väljer för den permakultur trädgården måste arbeta tillsammans för att upprätthålla en harmonisk ekosystem . Addera 3

Lossa det översta lagret av jord på platsen med ett handverktyg . För en början permakultur trädgård , kommer detta att vara den enda gången du behöver för att störa marken eftersom markberedning inför för mycket syre i marken , vilket berövar det av näringsämnen . Lägg 2-3 spade - fulls av kompost såsom åldern gödsel eller torv till platsen . Använd handverktyget för att införliva kompostmaterialeti marken . Förhållandet mellan kompost till jorden varierar beroende på storleken på permakultur webbplatsen .
4

Samla daggmaskar i ett område där de trivs , efter ett kraftigt regn . Inför dessa daggmaskar i jorden för din Permakultur trädgård .
5

Sprid växt-och blomsterfrön över permakultur trädgården webbplatsen , och använda händerna för att försiktigt rake över ytan av trädgården sängen för att införliva frön under jord.
6

Ställ ett fat eller en stor hink under gutter avlopp för att samla regnvatten för att använda för att vattna den permakultur trädgården .
7

Applicera en 6 - tums lager av hö över permakultur trädgård säng och hålla trädgården fuktigt med regelbundna , två gånger i veckan vattning .
8

Lägg till en vatten-funktion , t.ex. en damm för din trädgård webbplats för att locka naturliga fiender som t.ex. grodor och paddor . Grodor och paddor kommer att hjälpa till att styra permakultur trädgårdens skadeinsekter som lever på växt-och blomväxter.
9

Upprätthålla en komposthög att gödsla grönsaker och blommor växter inom permakultur trädgården . Samla grönsaksrester, äggskal , kaffesump och annat organiskt material för att lägga till komposthögenför att hålla det på regelbunden basis . Addera

från:http://hem.98905.com/plants-flowers-herbs/green-organic/1012100349.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.