Innovativa Recycling Solutions

Kommersiell återvinning , medan ett tappert försök att rädda vår miljö , bär de tillhörande kostnaderna för transport och omvandling av avfall till användbara material . Ta återvinning till en ny nivå genom att återanvända ditt eget avfall . Däremot kan återanvända material i syfte att de inte ursprungligen tänkt att vara en hälso -och säkerhetsrisk på grund av bakterier , eventuella korskontamineringoch andra faror . Om du inte är säker på om det kloka i att återanvända ett objekt , använd den inte . Du kan använda en handfull av innovativa metoder för att återvinna vanliga , ordinära poster . Candle Förnyelse
Använd endast en eller två färger för att undvika en alltför lerig ljus färg .

Be dina vänner att rädda sina ljus när de brunnit ner för låg för att använda . Omsmältningsugnar ljusen i en kastrull speciellt reserverade för denna användning . Lägg till färg genom att smälta trasiga kritor ( pappers bort ) och doft med kök krydda såsom kanel . Häll sedan den smälta kritor i votive koppar eller andra behållare . Du kan använda containrar avm från vänner som gamla mynta burkar , muggar och geléburkar. Lägg en veke till centrum och hålla den på plats med ett snöre bundet toppen till botten så det kommer att stanna på plats tills stearinet hårdnar . Ge ett ljus tillbaka till den vän som gav dig behållarna som en speciell " tack " gåva .
Bottle - Fylld Planter
Du kan åter packning jordnötter för att fylla hälften av en stor politiker .

Fylla ett stort planter till botten med plantering jord kan bli kostsamt . Skär kostnad i hälften genom att fylla botten en tredjedel till hälften av botten av behållaren med plastdryckesflaskoreller mjölk kannor . Toppa detta återvunnet avfall med en blandning av kompost och trädgårdsjord . Dina växter kommer att växa lika bra och dränera ännu bättre än om de var i en behållare fylld till brädden med planteringsjord mix .
Afrika återvinner
afrikanska byar använder avfall som dumpas i deras land för att förbättra sina liv .

som resten av världen använder Afrika som grund för sina avfallsprodukteren dumpning , vissa afrikanska grupper lära sig att använda det material som stapling upp för att förbättra deras livskvalitet . Till exempel i Västafrika , är dans -och trumgrupperkomprimera plastpåsar att farkosten djembetrummor , som vanligtvis är gjorda av trä av lenge träd , och täcka dem med en trummande yta av garvat djurhud . Trummorna har absolut gehör . Andra grupper använder sopor packas tätt och täckt med sand till linje golv och stötta upp sina hyddor för att skydda dem från vatten i regnperioder som omringa sina byar .
Kök Avfall Använder

Gamla grytor och pannor är hållbara behållare att använda för rengöring av bildelar .

Många livsmedelsbutiker objekt är förpackade i en behållare eller fästelement som du kan återanvända . Till exempel , för att stoppa pappershanddukshållaremed tork lint använda som en brand förrätt . Tömda glass baljor arbetar för lagring av färg eller diverse skruvar och muttrar , som en behållare för icke - frätande rengöringsmedel eller som en bekväm hållare vid transplantation trädgårds prover . Du kan använda vaxat papper spannmål påsar som kommer i lådor för att lagra separerade fryst kött, värme mikrovågsugn poster eller för att rulla ut cookie dough . Tvätta dem väl före användning . Addera

Vorherige Seite