Home & Garden >> Hem Trädgård >> Housekeeping >> Hemkunskap >> Content

Hur man viker en servett med en ficka för Bestick

Lägg till en enkel stil på ditt matbord med dukning . Trasa blöjor är ett effektivt sätt att lägga till färg och konsistens till din tables . Skapa en naturlig duo genom att para ihop de servetter och bestick snyggt . Efter att lära hur man viker en servett med en ficka för bestick , kan du använda den här tekniken för att skapa snyggt och prydligt paket för dina bords setting.Things Du behöver
Trasa servetter
Spray stärkelse Flighter Iron < br > Bestick
Visa fler Instruktioner
1

Spray varje duk servett lätt med spray stärkelse och järn servetter för att ta bort rynkor . Stärkelsen lägger en attraktiv skärpa till tyget som hjälper det att hålla sin form när du viker in i fickorna . Låt servetter att torka och kyla efter att ha tryckt dem .
2

Placera en strukna servett på en plan yta så att det ser ut som en fyrkant framför dig . Ta den högra kanten på servetten över till den vänstra kanten och jämna till kanterna exakt . Tryck på den vikta kanten lätt med fingrarna . Addera 3

Vik upp den nedre kanten på bindan ungefär två tredjedelar av vägen mot den övre kanten och tryck den vikta kanten med fingrarna . Ta med den nedre kanten på bindan upp och anpassa den till kanten på tyget du bara vikas upp .
4

Vänd servetten över . Vik den vänstra kanten över mot mitten och tryck luckan lätt med fingrarna . Vik den högra kanten över mot mitten också , men stoppa den högra kanten på servetten innanför luckan på vänsterkantenför att säkra den . Tryck veck lätt med fingrarna .
5

Vänd servetten igen för att avslöja en ficka . Sätt in din bestick i påsen för att avsluta fickan servett . Addera

från:http://hem.98905.com/housekeeping/homemaking/1012085760.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.