Necessärer Förvaring Idéer

En organiserad badrum håller dig i tid och gör att du kan behålla lugnet under hektiska morgnar . Lagring betyder inte nödvändigtvis drab plastbehållare. Många förvaringen kan göras för att se ut som attraktiva tillbehör . Hellre än att hantera en spridd sammelsurium , ordna dina toalettartiklar för enkel tillgänglighet. Väskor

Sko väskor och smink väskor finns bara två typer av väskor som lagrar toalett effektivt . Sko påsar finns i genomskinlig plast och har massor av fickor som kan lagra mer än bara skor . Hängande en skopåse på ditt badrum dörren , släpp i läppstift , deodorant , hårvårdsprodukter och även ett par tofflor i sina fickor och du har dem till hands . Fickorna behöver inte ens märkas . Den genomskinliga plast gör det enkelt att hitta alla dina toalettartiklar . En utsmyckning alternativ är att klä upp påsen med bandklippning fäst med hjälp av en varm limpistol .

Hemlagad , roll- up makeup påsar är praktiskt för förvaring av toalettartiklar som kosmetiska borstar och annat smink . Projektet inleds med grovt dela bredden på en handduk i tredjedelar och vika handduken på längden på dess botten en tredjedel . Sy sömmar vid dess sidor , och göra fickor genom att sy från botten till toppen av det dubbel tjocklek. Fickan bredder kan variera för att passa de objekt som går in i påsen. Toppen av väskan fälls ner , och du kan fästa den på plats med ett band .
Vas

Vaser kan hålla toalettartiklar och dekorera ett badrum också. En bred mun vas på badrum bänk ger snabbt en lagringsplats för en varm locktång . Vasen ser ut som en del av inredningen när dess färger matchar badrummet tema . Använda vasen förhindrar oroa ställa den varma locktång på fåfänga och riskera ett brännmärke.
Train Case

Ett veterantåg fall har en ledad lock och bekvämt bärhandtag , och dess robusta kropp ser till att flaskorna det butikerna är säkra . Läkemedel kan låsas i fallet . Håll fallet exteriör som den är , eller ändra den med decoupage . Ett alternativ är att dekorera målet att matcha badrummet tema och använda den som en attraktiv tillbehör , eller förvara den prydligt under diskhon .

Korgar och hyllor

Dekorativa korgar , även flätade korgar , kan lagra olika toalettartiklar , och placera korgarna på badrumshyllorhåller dem ur vägen , men i närheten. Variera storlekar av korgar som du använder beroende på de artiklar som de lagrar . Hårborstar , smink , rullade ansikte handdukar och inslagna eller oinslagna tvål alla kan placeras i korgar . Omslags färg - koordinerande band runt korgarna får dem att matcha rummets färger . Addera