Hur installerar jag Over the Range Mikrovågsugn Panasonic NN - S254

? Installera en over-the -range mikrovågsugn är ett bra sätt att öka ditt kök counter- top utrymme . Installera ugnen är ganska enkelt , men ibland obekväma ; ta hjälp av en assistent om möjligt. Innan du börjar , behöver du en 30 - tums hela skåpet ovanför området för att säkra ugnen och minst 30 inches av rymden från botten av skåpet till toppen av intervallet . Du behöver också en särskild 15 -amp , 120 - volts jordat uttag för mikrovågsugn pluggen . Detta är vad du behöver
Drill - förare
Borrskär
Pencil
Dry väggankare
Skruvmejsel
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort mikrovågsugnen , monteringsfäste , monteringsmall , monteringsskruvar och andra komponenter från förpackningen .
2

Upprätta om din mikrovågsugn kräver topp avgas-eller återcirkulerande ventilation och justera ventilationslägei enlighet därmed .

Billiga 3

Placera monteringsmallen på undersidan av skåpet över området och markera hålen som visas på mallen . Borra hål i skåpets botten som motsvarar dessa positioner .
4

Leta minst en vertikal stud i väggen direkt under skåpet . Om du bara har en stud , placera mikrovågsugn fäste på väggen direkt under skåpet och placera en penna märke på väggen genom ett av de förborrade hålen på platsen för stud . Om tappen är i centrum , gör två andra märken några tum vardera sidan av tappen vid positioner där väggankare kan placeras . Om du har en stud till vänster eller höger om mittpunkten, bara markera ett extra hål för väggankare. Om du har två dubbar , montera fästet på väggen med borr - förare och gå till steg 6 .
5

Borra ett hål i väggen som överensstämmer med storleken på väggankare (er ) du använder . Push ankaret om hålet i konsolen tryck sedan ankaret (n) in i hålet i väggen. Dra åt skruven som håller fast fästet på väggen med ankaret ( s) , sedan installera en skruv fast fästet och in i stud .
6

Borra ett en - och - en - halv - tums hål i skåpet som rymmer utloppet . Lyft mikrovågsugn upp och skjuta kontakten genom hålet . Dra tråden men men inte koppla in den ännu .
7

Placera fästena på baksidan av mikrovågsugnen för att vila på väggfästet stöden . Tryck mikrovågsugn upp och på plats under skåpet . Sätt i de övre fästskruvarnagenom hålen i skåpets botten och in i toppen av mikro - använd en skruvmejsel för att vrida skruven som borr - föraren kunde över dra åt dem
8

Plug . mikrovågsugnen in och testa dess funktion . Addera