Min Admiral diskmaskinen är inte Rengöring Rätter

En diskmaskin ljusare inte bara din tvätt belastning i köket, men också använder upp till en sjättedel mindre vatten än traditionell handtvätt . Ibland din amiral diskmaskinen inte effektivt rengöra alla dina rätter , och du hamnar åter tvätta dem för att ta bort mat eller film , speciellt på glas. Bekämpa problemet med din diskmaskin för att förhindra att tvätta dina rätter två gånger . Heat

Vattnet i diskmaskinen måste vara minst 120 grader Fahrenheit att ordentligt rena rätter . Det mesta av den energi som diskmaskinen använder är att värma upp vattnet . Förvandla din varmvattenberedare för att eliminera behovet av diskmaskinen för att värma den , och kör varmt vatten från kranen i en minut innan du börjar cykla .
Mineraler

Mest vattnet innehåller mineraler såsom kalcium och magnesium att skapa en film på rätter, speciellt glas. Consumer Reports avslutat en utredning och konstaterade att rätter tvättas i hårt vatten 20 gånger , simulerar en månads disk , utvecklat en vit hinna på grund av ständig exponering för mineraler och oförmåga diskmedel för att bekämpa dem .


förtvättar rätter

Förtvätta inte disken innan du lägger dem i diskmaskinen . Skrapa maten ut i sopor eller skräp kan , sedan placera disken i diskmaskinen . Mike Edwards från BSH Home Appliances rapporterar att diskmaskiner behöver mat på disken för att arbeta effektivt , och om de inte har mat på dem , kommer tvättmedels skapa en vit hinna på disken . Fyll inte tvättmedelsfacket heller , och använder en pulveriserad rengöringsmedel i stället för vätska eller gel .
Vinäger

Vinäger är effektiv på att ta bort uppbyggd på disken och förebygga uppbyggd bildas inuti din amiral diskmaskinen eller i rören . Kör en cykel en gång i månaden - och oftare om du gör rätter ofta - med ättika i tvättmedelsfacket . Du kan också placera en skål fylld med vinäger i botten racket i diskmaskinen när du kör cykeln som ett alternativ till att använda automaten . Addera