Hur man bygger en dator Credenza

När du bygger din egen dator credenza du skapar en bra möbel pjäs som är ett uttryck för din personliga stil . Allt du behöver göra är att hitta en möbel pjäs som passar din stil , göra några justeringar och du har den perfekta datorn credenza , precis rätt storlek för dina datortillbehör, papper och kontorsvaror . Detta är vad du behöver
Begagnade dresser
Light- sandpapper
Skruvmejsel
Stain /polyuretan eller måla
Pensel
Paint fack
Visa fler Instruktioner

1

Hitta en begagnad byrå eller fåfänga i en loppmarknad , loppis eller sparsamhet butik . Välj en fåfänga byrå med en öppen mitt område om du planerar att använda byffé som ett skrivbord också. På så sätt kommer den dator stol och benen passar i din nya credenza . Placera tidning på garagegolveteller på uppfarten , så kan du arbeta på byrån utan färgning golvet .
2

Ta bort backspegeln från den byrå genom att skruva loss den från byrå tillbaka . Ta bort all hårdvara som användes för att hålla spegeln . Addera 3

Skruva någon hårdvara från dresser lådorna . Dra ut lådorna och ställ dem åt sidan . Blanda lika delar vinäger och bakpulver . Doppa en tandborste i blandningen och rengör hårdvara. Om hårdvaran är för repig , måla det med metallfärgadsprayfärg , eller byta med hårdvara som ser mer lämpligt för en dator credenza .
4

Sand hela byrå med en slipmaskin och en ljus - grit sandpapper . Sand bara tillräckligt så att en ny yta kommer att hålla sig till den byrå
5

Rita en 2 - till 3 - tums hål med en penna på baksidan av byrå . ; Här , du markera den plats där någon datorkablarkommer att passa igenom . Gör samma sak på en undanskymd plats på den bakre kanten av den nya credenza . Skär hålet med en borr som har ett hål - sågtillsatsen ; du kan hitta denna bilaga i ett hem förbättring butik . Det är relativt billigt med en ungefärlig $ 10 till $ 20 kostnad .
6

Doppa en pensel i en fläck eller färg färg du vill använda . Måla byrå om den tidigare målade. På så sätt undviker du att behöva ta av den gamla färgen . Välj färg som är lämplig för den byrå ytmaterial . Fråga ett hem förbättring säljare för att hjälpa dig att välja rätt finish. Måla flera lager av din finish på byrå . Låt varje lager torka i 2-3 timmar innan nästa .
7

Låt nya credenza torka och installera hårdvaran eller lägga till nya moderna hårdvara som du köper på den lokala hem förbättring butik .

8

Lägg datorutrustning och tråd sina kablarna genom hålen du gjort . Affär kontorsmaterial i lådorna . Addera