Hur Placera en dubbelsäng i ett litet rum

De flesta par som sover tillsammans föredrar en queen size-säng till en full - size säng . Men en drottning madrass , 60 inches bred och 80 inches lång , tar upp minst 35 kvadratmeter - och det kan vara en hel del i ett litet sovrum . Dessutom kommer du vill ha utrymme att manövrera runt i sovrummet , inklusive inträde till sängen från båda sidor . Det tar lite planering , men du kan hitta den bästa positionen för en queen size-säng i en liten bedroom.Things Du behöver
Måttband
Graph papper
Pencil
Sax

Visa fler Instruktioner
1

Välj en sängram som inte är skrymmande . Fotbräden är oftast inte nödvändigt , och släde stil sänggavlar kan ta upp minst 6 inches av utrymme mellan sängen och väggen .
2

Mät dimensionerna på sängen , inklusive ramen. Du kommer inte bara att behöva tänka på hur mycket golvyta som krävs , utan även alla delar av sängen som sträcker sig utanför dess fotspår . Addera 3

Mät ditt rum och rita det att skala på en bit på rutat papper . Inkludera plats och storlek på fönster, garderober och dörrar , komma ihåg att notera hur mycket utrymme du behöver för att öppna dörrar .
4

Rita din säng att skala på ett annat rutat papper och klipp ut . På föregående rutat papper ritning av ditt sovrum , prova att placera sängen på olika platser . Du kommer att ha minst 2 meter mellan sidorna av sängen och väggen .
5

Undvik att placera huvudet av din säng tillsammans ett fönster om möjligt . Det kan vara farligt under stormar . Du är också mer benägna att bli kallt i sängen under vintern om du sover bredvid fönstret .
6

Överväg att placera sängen i ett hörn , vilket åtkomst från endast en sida och foten av sängen. Detta är ett bättre val om bara en person kommer att sova i den . Undvika denna placering om två personer kommer att använda sängen regelbundet.
7

Planera för placering av andra stora möbler också, till exempel en byrå . Om du vill kan du även klippa ut modeller av dessa bitar från papper och manipulera dem.
8

Flytta din säng i sovrummet och prova sin position . Glöm dörrar inte slå den och det finns tillräckligt med utrymme för att gå runt den. Addera