Hur mycket kostar det att lägga till en Dormer

?

Lägga till ett vindskupan skapar värdefullt tak utrymme i hemmet samtidigt lägga visuella vädjan till din taklinjen . Men denna extra bit av fri höjd kommer med en hög prislapp , och mansardtak installationen inte är en DIY projekt . Planera att spendera mellan $ 10.000 och $ 30.000 för din nya Dormer, beroende på storlek och stil . Sälja Definiera vindskupor Home

takkupor kommer i dekorativa en funktionella sorter . Dekorativa enheter är förhållandevis liten och billig , och fäst till toppen av rummet utan att lägga till extra takhöjden till det inre av hemmet . Funktionella takkupor är större och dyrare . De kräver en öppning i taket , tillsammans med ny utformning och strukturellt stöd . Installatörer lägg blinka för att förhindra taket läcker , lägg sedan till bältros över och runt den nya Dormer.
Prispunkter Home

Ett skjul Dormer är den billigaste vindskupan stil och har en rektangulär form med en tak som sluttar ner utanför hemmet . En standard gavel vindskupan är en mid- range alternativ och har en kraftigt lutande tak på båda sidor , liknande profil sadeltak . En höft vindskupor är något dyrare och har ett tak som sluttar i riktning mot både framsidan och vardera sidan. Om du vill ha en mer komplex vindskupan design, öka din budget ; välvd , ögonbryn eller fat profil takkupor är svårare att utforma och kostar mer än mer traditionella mansardtak stilar .
Kostnad och stil

Dekorativa takkupor varierar från $ 583 till $ 933 , enligt en rapport 2013 från Dryden Ömsesidiga Försäkringsbolaget . En genomsnittlig 10 -för- 15 skjul kupor kostnader mellan $ 11.270 och 16.904 $ , medan samma storlek gaveln takkupans varierar från $ 14.400 till $ 21.602 .
Vindskupor och Vind Remodels

Villaägare add typiskt vindskupor som en del av processen att omvandla vinden till en användbar livsrum. Lägga till en 15 -fots skjul Dormer att rymma en ny 15 -by - 15 - fots sovrum och 5 - av - 7 badrum på vinden kostar i genomsnitt $ 49.438 och med 2014 , enligt Remodeling Magazine . Priset inkluderar att lägga till Dormer samt inramning och efterbehandling båda rummen , plus alla tillämpliga VVS, el och fixturer .
Dormer alternativ

Om du lägger till en vindskupan är bortom din budget , överväga ett takfönster . Material kostar bara några hundra dollar om du vill ta itu med detta projekt själv , medan professionella installations ringar i på runt $ 2000 , enligt en 2012 artikel av Popular Mechanics .

Vorherige Seite

No