Hur Refinish en mässing lampa

En vacker mässingslampakan vara frestande dig från vinden eller antikaffär , men avslutningen är i så dåligt skick att du inte är riktigt säker på att du har kompetens att Refinish det och få det att se nytt igen . Lyckligtvis är det lätt att Refinish en mässingslampa. Mässing lampor är oftast klädd med mässing och vad de flesta inte vet är att mässing är skyddad av en lack eller lack . Ta bort det här först och du kan Refinish en mässingslampamed ease.Things du behöver
polering trasor
Gummihandskar
mässing polska
Ammoniak : äldre tandborste
Tork trasor
Spray lack eller lack
Visa fler Instruktioner
1

Sätt på ett par gummihandskaroch på en av dina polerdukar, placera en liten mängd mässing polska och lägg 2 till 3 droppar ammoniak till polska . Arbeta polska och ammoniak ihop till en pasta . Se till att det område där du kommer att arbeta är väl ventilerat för att skydda dig från rök av ammoniak .
2

Coat lampan i stora drag med ammoniak - och - polish blandning genom att helt enkelt torka av tyg på lampan . Addera 3

Gnid in blandningen på ytan som om du putsa lampan . För trånga utrymmen eller områden med tung dekoration , använda en gammal tandborste för att gnugga i mixen .
4

Skölj mixen av din lampa med varmt vatten och torka torrt med en ren trasa .

5

Placera en liten mängd polish endast på en ren trasa och putsa lampan . Låt torka enligt tidslängd som anges på ditt varumärke av polish .
6

Applicera ett tunt lager av spray-on lack eller lack för att skydda ditt arbete för reparationslackering mässingslampa. Låt lampan torka och det är redo att användas . Addera