Hur Till Installera Gångjärn på insidan av en Storage ottomanska

Lagrings ottomanerna tenderar att lägga komfort till ett rum samtidigt som den ger lite extra utrymme för att lagra andra sköna objekt, till exempel dina favoritböcker , en varm filt eller film-DVD , nära till hands . Lägg gångjärn på insidan av din lagring ottoman för att hålla de två delarna tillsammans och för bekväm åtkomst . Detta är vad du behöver
Gångjärn
Skruvar
skruvmejsel eller borra
Pencil
Visa fler Instruktioner
1

Ta det ottomanska locket och ställ den åt sidan .
2

Position ett gångjärn inuti förvarings ottoman en eller två inches från ett hörn längs den övre kanten av ottoman, där det kommer att ansluta till locket. Addera 3

Skruva fast gångjärnet på plats med de längsta skruvarna möjligt . Skruvarna måste vara kortare än tjockleken på den osmanska så att de inte peta igenom till utsidan . Montera det andra gångjärnet på den andra kanten på samma sida av ottoman .
4

Placera ottoman på samma sida som du installerade gångjärnen . Lägg locket på golvet vid den punkt där det kommer att ansluta till ottoman . Locket och ottomanska ska röra som om de redan är ansluten .
5

Förläng gångjärnen för att vila på locket , och markera hålen med en penna . Skapa start hål i Osmanska locket med hjälp av en borr som är mindre än skruvarna , eller starta skruvarna på plats .
6

Fäst locket till gångjärnen med skruvarna som är något kortare än tjockleken av locket . Addera