Hur man gör ett litet podium Top

Med ett litet podium topp till ditt förfogande , kan du förvandla en arbetsplats till en mötesplats med ett tydligt fokus . Den ideala pallen ovanpå är tillräckligt liten för att lagra i genomsnitt kontor och lätt nog för att vara bärbar. Det ger tillräckligt med arbetsområdetför en talare att effektivt sortera anteckningar och forskning för ett möte och erbjuder en bekväm vinkel för läsning . Denna bords podium är avsedd för högtalare och bordsskivor eller skrivbord av medellängd , men kan anpassas till dina behov . Detta är vad du behöver
1/2 tum ek plywood , 18 inches med 27 inches
Pencil
Rak kant
Handsåg , cirkelsåg , eller bord såg
Fine sandpapper
1/2 tum ek plywood , 16 inches med 12 inches
Trälim
Trä klämmor
1 1/2 tums träskruvar
Ström skruvdragare /borr
1/2 tum ek plywood , 12 inches med 18 inches
Geringssåg
måttband eller linjal
Baseboard trim , 3 linjära fot
efterbehandling naglar
trä filler
skåp låda pull , handtag stil , liten
1 tums bultar som passar låda pull hål och medföljande muttrar
polyuretan yta eller måla
pensel
Visa fler Instruktioner
Cutting din Wood Pieces
1

Skär en 10 tum med 18 tums bit från din 27 tums längd av trä .
2

Hitta mittpunkten på 18 tums längd av trä . Mät och markera 3 inches till en sida av detta märke på en 18 tums sida , och 3 inches till andra sidan av varumärket på den motsatta 18 tums sida . Med hjälp av den raka staven, dra en linje diagonalt från ena märket till det andra . Addera 3

Använd din såg för att skära längs blyertslinjeför att skapa de vinklade sidorna av pallen .

4

Skär resten av din 27 tums träbit i två delar , en som mäter 11 inches med 2 inches för din stag pjäs och en som mäter 16 inches med 1,5 inches för din läpp pjäs .

5 sandpapper svampar är lättare på händerna än traditionella sandpapper .

Sand alla bitar tills den är slät .
Montera Podium
6

Kör en tunn linje av lim längs en av de 3/4 tum långa kanterna på läppen stycke. Fäst till den plana ytan på 12 tum med 16 tum plywood bit längs 16 tums längd och klämma fast.
7

Vänd över podiet topp , och använda två 1 1/2 tums träskruvar att säkra läppen på podiet toppen från botten .
8

Miter skär 18 tums sidorna av sidostyckensamt din podium front för att passa ihop i en U-form . Testa bitarna för att garantera en perfekt passform .
9 Test måttband innan du köper för att hitta en som du kan använda med en hand .

Använd ett måttband eller linjal för att hitta mittpunktenpå den nedre delen av varje inre sida ; de vinklade sidorna är topparna av sidostyckena . Mät upp 3 inches från din mittpunkter, eller högre om du valt ett stort handtag , och markera platsen på båda sidor .
10

Kör en linje av trälim längs de korta 3/4 tums sidor av din stag pjäs . Fäst stag så att den är centrerad på era platser med den bredare , platta sidan nedåt . Använd två 1 1/2 tums skruvar för att fästa stag från varje sida . Låt all limmet torka innan du fortsätter .
11

Applicera trälim till de snedskurna kanter dina podium sidostycken . Bifoga podium framst med fyra 1 1/2 tums träskruvar på varje sida . Använd särskilt noga med att vara rak och stadig med detta steg så att skruvarna inte punktera plana ytor .
12

Center ditt podium topp över basen och mäta för att säkerställa korrekt centrering . Markera undersidan av pallen topp för att säkerställa korrekt placering .
13

Kör en linje av trälim längs de vinklade topparna på dina sidostyckenoch bifoga ditt podium topp . Kläm fast. Säkra med sex 1 1/2 tums träskruvar , skruva ner från toppen av pallen . Låt all limmet torka innan du fortsätter .
Finishing din Podium
14

Geringssåg din Baseboard bitar att passa runt undersidan av pallen . Fäst med efterbehandling naglar . Den tyngre Baseboard är , desto mer stabilitet det kommer att lägga till din pallen .
15 Nyckeln till en vacker färdigt projekt är att använda trä filler .

Fyll alla hål, kvisthål , sprickor och ojämnheter med trä filler och sand slät .
16 Leta efter en praktisk och tung vikt låda pull för detta projekt .

Flip din pallen upp och ned. Hitta mittpunkteni ditt stag stycke och placera din låda pull i centrum , vinkelrätt mot sidostyckenoch parallellt med stag längd. Markera hålen i lådan pull .
17

Förborra hål för dina skruvar . Bifoga din låda pull med bultar och säkra med matchande muttrar . Detta kommer att skapa en säker handtag för att göra din podiet bärbar .
18

Applicera färg eller polyuretan finish till din färdiga pallen . Addera