Hur man gör över en gammal Desk

Om du har hittat ett gammalt skrivbord med en fast struktur men tveksamt finish, är det möjligt att du har en oslipad diamant . Med en insats och hjälp av rätt produkter , kan du göra över det gamla skrivbord och exponera diamanten gömd inuti . Ibland lackering eller renovera en gammal möbel kan kosta lika mycket eller mer än att köpa en ny bit ; Det är dock väl känt att kvaliteten på de flesta bitar av äldre möbler långt överträffar nya möbler till salu idag . Din tappning eller antik skrivbord kommer sannolikt att överleva alla utom den dyraste nya möbler för närvarande finns på marknaden. Detta är vad du behöver
olja tvål för användning på trä avslutar
mjuk trasa
Kommersiell färg och lack stripper
Medium - , fin - och extra fint sandpapper
Tack tyg
Paint eller lack
Rensa täck sealer
penslar
Lösningsmedel för rengöring
skruvdragare
mässing eller metall polish
Wood filler Produkter Kök bänkskiva laminat
Visa fler Instruktioner sälja The Finish
1

Utvärdera befintlig yta på skrivbordet . Avgöra om skrivbordet nuvarande yta kan rengöras eller repareras för att göra den som ny .
2

Rengör bordet med olja tvål om du bestämmer dig för den befintliga yta kan sparas . Applicera tvålen enligt tillverkarens instruktioner , med en mjuk trasa . Arbetet på ett litet område i taget , och torka varje avsnitt noga innan du går vidare till nästa område . Addera 3

Strip bort den gamla avslut om du bestämmer den nuvarande yta är inte värt att spara , eller om du vill ha ett helt annat utseende . Använd kommersiella färg -och lackborttagningsmedel, efter etikettens instruktioner noggrant . Sand skrivbordet med gradvis finare gryn av sandpapper tills ytan är slät . Avlägsna slipdamm med en putstrasa .
4

färg-eller lack skrivbordet i ditt val av färger eller metoder , applicera flera skikt där det är befogat . Slipa lätt mellan strykningarna , och ta bort slipdamm med en putstrasa . Låt sista lagret för att bota och härda i 24 till 48 timmar innan en klar , skyddande täckfärg , om så önskas .
Nytillskott
5

Utvärdera tillståndet i hårdvara , inklusive låda drar och rörliga delar som hjälper lådor öppna och stänga smidigt . Om några lådor har inbyggt lås -apparater , kontakta en låssmed för att avgöra om en nyckel är tillgänglig .
6

Ta bort gamla låda drar innan lackering av lådfronter , även om du planerar att hålla hårdvaran . Om låda drar är gjorda av trä , refinish dem tillsammans med skrivbordet. Polska mässing eller metall pulls , om så önskas , eller lämna patina av ålder , om det är den effekt du önskar. Eller byta ut drar med ny hårdvara för att uppdatera utseendet på skrivbordet .
7

Utvärdera skrivbordet , vilket ofta är repad , ärrad eller på annat sätt förvanskats i ett gammalt skrivbord i behov av en makeover . Om det är allvarligt skadad , överväga att täcka den med samma typ av laminat som används för kök bänkskivor . Finns i massor av färger, grafik och till och med texturer, inklusive träfibrerna , är kök bänkskiva laminat permanent klistrad vid skrivbordet . Först fyller i några ärr eller märken med ett trä filler produkt . När torkas och slipas , kommer du inte att märka repor när du har laminatet . Addera