Hur man gör en Desk Från ett brett Dresser

Konvertera en gammal byrå till en ny , snygg ser skrivbord . Återvinning av din gamla möbler är inte bara miljövänliga , men vänligt till ditt bankkonto eftersom det kostar väldigt lite att återanvända möbler . Du behöver inte en massa verktyg eller särskild snickeri färdigheter för att göra en byrå i ett skrivbord . Detta är vad du behöver
Skruvmejsel
Saw
Sandpapper
Måttband
Spån
TACK naglar
Hammer
Visa fler Instruktioner
1

Få en dubbelsidig byrå , som är långa med två kolumner av lådor . Dessa är i allmänhet rätt höjd och bredd för ett skrivbord . Bestäm vilken sida du vill använda för din sittgrupp . Du kommer att urholka den nedre delen av den sidan för att göra plats för din stol och ben .
2

Ta bort alla lådor och ställ dem åt sidan . Ta bort alla lådans spår och hårdvara på den sida du urholka . Addera 3

Gröp ur ena sidan av byrå för dina ben och stol . Ta bort den inre ramen från den låda kolonn med en sticksåg eller handsåg . Klipp bort alla de ramverk som ligger mellan centrum stöd till den yttre väggen av den låda kolumnen . Låt ramarna i lådan kolumnen på den andra sidan av byrå intakt så att du kan gå tillbaka lådorna .
4

Sand insidan av skrivbord på de områden som du skär för att jämna ut dem med en medel sandpapper .
5

Titta på det stöd som delar de två lådor kolumner . Om det är en solid vägg , behöver du inte göra något för det . Om det är öppet ramverk , mät höjden och djupet av den inre väggen .
6

Få en bit av spånskivor snitt till de mått du tog. Täck utrymmet med spånskivor och spika den till ramen med please spikar för att säkra den.
7

Byt ut lådorna på den sida som fortfarande har lådan spår .