# >> Hem Trädgård >  >> Plants, Flowers & Herbs >> träd >>

Kommer Palmer växa i St Augustine , Florida

? När folk tänker på Florida , tänker de ofta på palmer . Palms växer i varje region i staten , och kål palm ( Sabal Palmetto ) är den officiella statliga träd . Vissa palmer har parbladiga ormbunksblad som liknar fjädrar , medan andra har palmate eller palmformade, ormbunksblad . För att odla palmer i St Augustine , välj en märk för US Department of Agriculture växt härdighet zon 9a och plantera den i väldränerad eller sandjord . Cold Hardiness

Palmer i St Augustine måste kunna tolerera sporadiska perioder av frost och temperaturer under nollpunkten . Plötsliga kalla perioder orsaka mer skada än gradvis kylning väder eftersom växterna inte har tid att anpassa sig till vintertemperaturer. Mer skador uppstår på palmer vid kallt väder när luftfuktigheten är låg eller vinden blåser kraftigt . Torka toleranta palmer klarar kyla bättre än andra palmer , eftersom de är anpassade till att leva på små mängder vatten . Eftersom kall luft lägger sig i låglänta områden , gör palmer på högre mark inte lida så mycket vinterskador . Palms planterats nära byggnader och väggar är också skyddade från kyla .
Kalla Skador

Knopparna , eller hjärtan , palm stjälkarna och rötterna växer långsammare när vädret är kallt , vilket försvagar träden och gör dem mottagliga för sjukdomar . Ta inte bort några ormbunksblad med grön vävnad eller de näringsämnen kvar i ormbunksblad går förlorade till trädet . Ta bara ormbunksblad som är helt bruna och torra . Omedelbart spraya alla ormbunksblad och hjärtan med en kopparsvampmedelsom innehåller motsvarande 4 procent metallisk koppar för att hjälpa till att förebygga sjukdomar . Använd 4-6 tsk kopparsvampmedelper liter vatten och spraya var sju till 10 dagar . Använd de starkare priser och oftare för palmer som är allvarligt skadade . Om jorden runt palm har frusit , blöta marken med kopparsvampmedel blandning för att minimera risken för rot sjukdomar . Om kärlvävnadsom leder vatten i stammen av palm är skadad , trädet dör oftast . Den initiala tecken på skador visas när en del av eller hela den fronds kollaps under den första varm stavnings efter frysning temperaturer. Trädet kan överleva under några år , men kommer att fortsätta minska .

Palms med parbladiga ormbunksblad

Pindo eller gelé palm ( Butia capitata ) är den härdigaste i handflator med parbladiga ormbunksblad . Den växer upp till 15 meter hög med en enda stam och blå - gröna ormbunksblad . Den är härdig i USDA zoner 8 till 10 och har måttlig salttolerans. Kanarieöarna dadelpalm ( Phoenix canariensis ) är en slående exemplar träd som växer upp till 40 meter hög . Den har tråkiga djupa gröna ormbunksblad och är måttligt salt - tolerant . En annan stor dadelpalm , Phoenix dactylifera , har grå - gröna ormbunksblad och är mycket salt - tolerant . Båda växer i USDA zoner 8b till 11 .

Palms med palmate ormbunksblad

Kål palm har en enda stam och växer upp 40 meter hög . Den tråkiga gröna ormbunksblad är costa - palmate , vilket innebär att de är palm formad med en Mittnerven som går genom centrum av ormbunksblad . Den är härdig i USDA zoner 8a till 11 . Flesta sabal sorter är måttligt till mycket salt - tolerant . Windmill palm ( Trachycarpus fortunei ) har mörkgröna HANDFORMIG ormbunksblad med silverfärgade undersidor . Den enda fiber klädda stammen växer upp till 20 meter hög . Den är härdig i USDA zoner 8a genom 10a och tål uppehåll . Det är måttligt salt - tolerant . Addera