Hur man gör en Gravel Blomrabatt

Processen för att installera en grus rabatt är enkel , även om att bygga sängen tar flera timmar . En gång installerat , kommer det grus sängen förblir snyggt och prydligt i år med lite underhåll än att dra enstaka ogräs . Tänk dock på att blommorna inte växa eller sprida bra när mulched med grus . Hardy träd och buskar klarar sig oftast bättre . Grus är en mer permanent kompost än träflis eller bark , men byt ut den om den blir tunn under åren . Detta är vad du behöver Flighter Garden slang eller pulveriserad krita
Spade
Rake
kompost eller gödsel
Kant material
Landscaping tyg
Sax
Visa fler Instruktioner
1

Märk ut där rabatten kommer att bli , med hjälp av en trädgårdsslang eller pulveriserad krita för att avgränsa området . Ta bort alla sod , ogräs och skräp och släng .
2

Sprid 2-3 inches av kompost eller gödsel på marken och tills det till ett djup av 8 inches . Rake marken för att släta och jämna ut den . Lägga kompost eller gödsel förbättrar dränering och jordens textur och är särskilt användbart om du planterar en hel del perenna och årliga blommor . Ändring av jorden kanske inte nödvändigt om du plantera några buskar . Addera 3

Installera någon kant material , såsom metall eller sten kantning . Lägg landskapsarkitektur tyg över jorden , klippa den för att passa rabatten . Fäst den med landskapsstift, placerade 18 inches isär i ytterkanten av rabatten .
4

Skär hål i landskapsarkitektur tyg att plantera blommor eller buskar . Gräv ut marken och placera den på landskaps tyget när du planterar blommor . Flytta marken tillbaka in i hålet när växterna är på plats och fast jorden ner försiktigt runt dem . Plantera buskar eller träd först och skära slitsar i landskapsarkitektur tyg för att passa över växterna .
5

Täck landskaps tyget med 2 till 3 inches av grus . Rake det smidigt . Addera