Home & Garden >> Hem Trädgård >> Landscaping & Outdoor Building >> Swimming Pools & Spas >> Content

Så för att tömma vatten från Concrete pool däck

kan Betong pool däck vara slät eller snygg, smal och expansiv, men de måste alla avlopp effektivt för att förhindra tillväxt av alger och förhindra erosion . Fallande löv , overhead fåglar och spilld mat gör dränering från poolen en nödvändighet . En borste kvast och gummiskrapa kan skjuta vatten från däck , men det finns mindre arbetsintensiva metoder för att hålla vattnet från att rinna tillbaka in i din pool . Flytta vatten bort genom att klassificera konkreta däck på rätt sätt - eller genom att lägga textur till en befintlig yta . Detta är vad du behöver
topografi karta för din trädgård
Måttband
Stakes och snöre
Spadar
Clean fyller
Grus
Push kvast
Maskering plast och målartejp
Power- tvätt uppsättning
TSP eller färgborttagnings
skopor till Rags och borstar
Skottkärra
Betong primer och glasfiber patchning tejp
Polymer lapp betong
Trä och metall flyter
Hammer eller klubba
Mejsel
Kraftig murverk såg
Driveway gummiskrapa eller annat verktyg
Handskar
Skyddsglasögon
Visa fler Instruktioner
Upprätta Grade < br >
1

Gräv eller fyll i marken runt poolen så att den faller bort från poolsidornavid en lutning på 1/4 tum för varje fot av distans , kallas också en 2 procents lutning . Pund en andel i vid poolen och på den yttre gränsen för däcket , och knyt ett snöre mellan de två att etablera lutningen . Komprimera jorden så att dess yta ligger 12 inches nedanför poolen klara vid sidan av poolen .
2

Flytta strängen upp 6 inches . Fyll däcksutrymme med 6 inches av grus . Komprimera grus och låt den stå över natten , sedan fylla alla låga punkter och kompakt gruset igen . Addera 3

Mask den klara runt poolen med plast och målartejp för att skydda poolen mot . stänk
4

anlita en entreprenör för att hälla en 4 - till 6 - tums betongplatta , enligt lokala byggnad - kodens krav . Se till att entreprenören gör plattan likformigt tjock så att den följer lutningen .
5

Borsta färsk betong med en grov tryck kvast för att ge däcket en grov yta .
6 < p > Klipp dilatationsfogar över torrbetongmed en tung murad såg. Skär lederna så de strålar ut från poolen för att underlätta dränering .
Lägg Texture
7

Rengör betongdäck och ta bort olja och fett med en makt bricka . Använd en tung renare såsom trinatriumfosfat ( TSP ) för tunga fläckar - . Och tillämpa en låg - VOC färgborttagningsmedel enligt förpackningens anvisningar för att ta bort all färg och yta sealer på betongen
8 < p > Ta bort dålig betong med en klubba eller hammare och mejsel . Rena sprickor och hål med en makt bricka , och päls dem med betong reparation primer och glasfiberväv . Efter primern torkar , päls primern och tyg med polymer lapp betong .
9

Infoga stakes bredvid poolen klara och på den yttre kanten av poolen , och snören som guider för 2 - procent sluttningar .
10

Applicera materialet , med början vid poolen i vågor , så att varje våg torka innan nästa som täcker den första och sträcker ut den . Start vid poolen med en tjock beläggning för att höja den övre delen av sluttningen. Tillämpningsanvisningar kan föreslå en gummiskrapa , t.ex. för uppfart - beläggning produkter , men tillämpningsanvisningarkan variera .
11

Smooth det sista lagret från poolen till de yttre gränserna för däcket .
< br > 12

färg , konsistens eller stämpla beläggning med färg eller med verktyget ingår eller rekommenderas i satsen . Addera

från:http://hem.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1012020091.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.