Carport Material

Att lämna bilen ut i elementen kommer snabbt att ta ut sin rätt på din bil , vilket orsakar bleka och flisas måla samt öka risken för rost . Om ditt hem inte har ett garage , kan du köpa en carport att parkera din bil under. Carportar är tillverkade av olika material och alla har sina egna positiva och negativa egenskaper som du bör ta hänsyn till innan köp. Stål

Stål carportar kan stå emot angrepp av regn , slask och snö och kommer att pågå i många år . Olyckligtvis carportar gjorda av stål är ganska dyra och kan vara svåra att installera själv . När du väljer din stål carport , anser mätaren av stålet . Till exempel är en 12 - gauge stål carport starkare och mer hållbar än en 14 -gauge , men det är också dyrare. Stål carportar används ofta i landsbygdsområden , eftersom deras estetiska är i allmänhet inte så tilltalande som aluminium carportar .

Aluminum

aluminium carportar är i allmänhet billigare än stål och lättviktig, vilket möjliggör enklare montering. Dock är aluminium inte är lika hållbart som andra carport alternativ och kanske inte lika länge . De flesta aluminium carportar är mer tilltalande för ögat än carportar stål och finns ofta bredvid hem . Dessutom är aluminium en av de vanligaste material som används för byggande av carportar .

Vinyl

Ibland kallas canopy carportar, vinyl carportar har en kommersiell - grade vinyl tak fäst vid en metallram . Denna tjocka vinyl kan förlängas ner sidorna av carport att ge mer skydd för fordonen . Dessutom kan man innesluta benen på den ram i cement för en mer permanent struktur eller helt enkelt pund benen i marken. Det senare alternativet kan du enkelt flytta carport , om det behövs . Vinyl carportar är den flexibla och bärbara alternativ för carport behov .

Trä

trä carportar är lätta att montera och i allmänhet billigare än metall . Att använda trä i en carport ger dig också ett brett utbud av alternativ för utseendet på strukturen . Nackdelen med timmer eller trä carportar är som inte tål väder bra om inte förseglade eller målade . Till skillnad från metall , kan trä carportar utveckla insektsskador om den inte behandlas . Vissa människor använder timmer carportar som ersättning tills de kan köpa och installera en metall carport . Addera