Hur man designar en sandlåda i form av en Bulldozer

Att bygga en enkel sandlåda kräver inte mer än att skapa en ram och fylla den med sand . Utforma en sandlåda i form av en bulldozer tar lite mer arbete . En bulldozer är en komplicerad form , även om det har förenklats för konturerna av en sandlåda . Överföra formen från papperet till jord görs enklare än med användning av ett flexibelt gummi kant . Gränsen kan du placera formen på bulldozer utan behov av komplicerade snickerier . Med detta tas om hand , är bara en fråga om att hälla i sand.Things du behöver
Graph papper
Pencil
Spade
2 - by- 4 - resten av sandlådan byggprocessen tums planka
Tamp
Landskap tyg
Brukskniv
Flexibel gummi gränsen
12 - tums stålspikar
Mallet
Steril sand
Visa fler br
1

Rita ut en plan för att skala på ett rutat papper för din bulldozer . Håll formen enkel , väljer det allmänna utseendet på konturerna av en bulldozer istället för detaljerna . Använd endast konturerna av bulldozer i din design så att slutproduktenblir en vidöppen utrymme att spela in utan små inkräktande väggar mellan områden i sandlådan .
2

Rensa ut marken röran från det område där du vill installera sandlådan . Ta bort all växtlighet från området och alla lösa föremål också. Gräv en grund av ca 2 meter på djupet i konturen av bulldozer dras på rutat papper med hjälp av en spade . Jämna ut marken i botten med en bit 2-av - 4 - tums planka . Tamp ytan att komprimera marken . Addera 3

Täck botten och sidorna av stiftelsen hålet med en plåt av landskapet tyg , överlappande sidorna med 3 inches . Klipp tyget för att passa med en mattkniv . Tyget kommer att hindra ogräs från att växa under sanden .
4

Placera en flexibel gummi gräns om 4 - inches i höjd runt kanten på fundamentet för att markera formen och hålla sanden på plats . Lägg gränsen till det överlappande tyg , hålla den nere . Skär gränsen efter behov med en bågfil för att passa i slutet av gummi mot början av remsan när du har helt skiss hålet.
5

Sätt i en 12 - tums stål spik i monterings hål av gummi kant . Kör spikarna i marken med en hammare , säkra gränsen på plats och i bulldozer form .
6

Fyll hålet med steril sand upp till en punkt ca 2 inches nedanför toppen av gummi gränsen . Addera