Hur man bygger ett Täckt Brick BBQ

En täckt grill får du tillgång till en utomhus matlagning område hela året , oavsett väder . Att bygga denna struktur kräver att du kan bygga en stadig dyna , grillen själv och taket . Den enklaste versionen av denna typ av struktur använder ett grundläggande träram stödjer ett korrugerat plåttak . Den viktigaste aspekten av det här projektet är att använda en värmebeständigtmurbruk , som kallas eldfast murbruk . Denna specialcement kommer att pågå i flera år , oavsett hur ofta du använder din grill eller hur varmt du bygger dina bränder . Detta är vad du behöver
Rund punkt spade
Rake
Grus
Behandlad inlägg ( 4 inches med 4 inches med 12 fot ) katalog Vibrerande vält
Betong bur
Tin snips
eldfast ( värmebeständig ) murbruk
Skottkärra
Vatten
Betong float
blad plast
Carpenters krita
Trowel
Bricks Billiga 3 -fots nivå
Brick band
Thumb snickare
Tigersåg
16d inramning naglar
Hammer
Borra med 1/4-tums bimetall bit
Korrugerad tenn
Takläggning naglar med gummipackningar
Arbetshandskar
Skyddsglasögon
Visa fler Instruktioner
1

Gräv området för grillen 9 inches nedanför befintlig klass med din spade . Platta till området med din rake . Gräv en 3 - fot efter hål i mitten av varje sida ( inte fram-och baksida ) på din arbetsplats .
2

Placera 6 inches av grus i botten av båda post hål . Stand en 4 -by- 4 i varje stolpe hål och lägga till ytterligare 6 inches av grus runt varje stolpe för att hålla den på plats. Håll din nivå mot varje sida av båda inlägg och manövrera var och en i hålet tills den är helt i lod . Addera 3

Lägg 3 inches av grus för hela arbetsområdet och kompakt med en små vibrerande vält ( hyrde från en leverans av utrustning hus ) . Rulla din konkreta bur längst ner på arbetsområdet , över gruset . Skär buren med tenn skärmklipp för att passa området . Lay flera remsor av buren in i den nedre delen av området för att ge en fullständig täckning .
4

Blanda eldfast murbruk och grus ( 10:01 förhållande) i skottkärra. Lägg tillräckligt med vatten för att få en havremjöl liknande slam . Rör om blandningen med en hacka . Sätta tjänsten hålen med blandningen. Fyll hela arbetsområdet för att bilda en bas för din grill . Jämna ytan av dynan med ett betongflytvarje timme under 6 timmar. Täck den med plast och låt den härda i 72 timmar . Avslöja plattan och låt det härda ytterligare 72 timmar .
5

Markera konturerna av basen av din grill med en snickar krita . Blanda eldfast murbruk i din skottkärra . Följ tillverkarens instruktioner för att få den rätta förhållandet mellan murbruk till vatten . Applicera en bädd av murbruk på toppen av din kontur med spackel.
6

Press tegel i murbruket som täcker hela konturen . Lägg din nivå på toppen av tegelstenarna och knacka på nivå med handtaget på din murslev att anpassa layouten . Skrapa bort överflödigt murbruk med bladet på din murslev . Ta din tid och rada upp tegelstenarna för att säkerställa en lämplig bas för din grill .
7

Lägg en bädd av eldfast murbruk ovanpå din första lagret av tegel . Skjut murbruk i hålen i varje tegel och klyftorna mellan tegelstenarna . Lägg en tegelsten tie ovanpå murbruk var 24 inches. Tryck på ett andra lager av tegelstenar i murbruk , rikta in det nya lagret med din nivå och skrapa bort överflödigt murbruk . Stagger pauserna mellan tegelstenarna på det andra lagret så att ingen ställer upp med dem på det första lagret .
8

Fortsätt att stapla tegel med samma metod . Fylla varje lucka och hål med murbruk . Förskjut avbrotten i skikten från en till nästa. Lägg tegel banden på toppen av varje lager av tegelstenar. Skrapa bort överflödigt murbruk efter att placera varje lager . Klipp tegelstenar som är nödvändiga genom att slå varandra med bladet på din murslev , så att ändarna på din församling är i jämnhöjd .
9

Smooth de vertikala fogar mellan tegelstenarna med tummen snickare . Jämna de horisontella fogar mellan skikten med tummen snickare . Låt murbruket botemedel för 1 timme , upprepa gemensamma utjämning ( vertikal först , sedan horisontellt) och lämna församlingen ensam i 72 timmar för att låta murbruket bota helt innan du fortsätter .
10

Skär upp i varje inlägg med en tigersåg . Gör de vinklade snitt på en 20 graders vinkel med den högre sidan i fronten och den nedre sidan i ryggen . Bifoga en 2 tum med 4 tum styrelse till toppen av varje upprättstående inlägg så att den löper horisontellt med en 20 graders vinkel från framsidan till baksidan av din grill bas . Fäst varje ände av en bit av korrugerad plåt till en av skivorna med 1 - tums takläggning naglar ( borra hålen i tenn först ) för att slutföra locket . Addera