Hur man gör en Brick Ramp

Byggnormer kräver att ramper stiger i höjden inte mer än 1 tum för varje 12 inches av längd . Tänk på detta när du väljer stilen på rampen för att bygga . Brick ramper kan göras som en del av landskapet , så att det verkar vara ett svagt sluttande trottoaren från uppfarten till dörren eller som en strukturell ramp . Betrakta det område där rampen kommer att byggas för att bestämma formen det ska byggas. Ramperna kan vara rak, serpentinväg , U-formad eller L-formad efter behov för att passa in i de landscaping.Things Du behöver
Bygglov
Rise mätning
Damp schema eller design
träpålar
Hammer
Marker
Spade
Smuts som behövs
2 av 4 träbit - 4 meter lång
2 av 6 redwood plankor
Gravel
Sabotage
sand
Bricks
Gummi huvudet hammare
Broom
Visa fler instruktioner
planera och förbereda
1

Kontakt lokala stad byggnad kod myndigheter för instruktioner om att få och publicera bygglov . Fyll i alla nödvändiga papper och skicka tillståndet enligt lokala lagar .
2

Bestäm stigande inches från toppen av steget till botten av rampen . Multiplicera denna mätning med 12 för att bestämma längden på rampen . Om steget är 12 inches höga rampen måste vara 144 inches lång . Välj formen av rampen. Bricks möjliggöra kurvor om så önskas , men bredden ska alltid vara 4 meter bred , om inte byggnormer ange en annan bredd . Addera 3

Välj tegelstenarna och det mönster som ska användas vid förläggning dem . Bricks kommer i en mängd olika färger och storlekar . Välj en storlek som kräver minsta möjliga skära att göra konstruktionen lättare. Beräkna det antal tegel som behövs för projektet .
Konstruera Ramp
4

Mark sidorna av rampen med stavar placerade var 6 inches längs den inslagna vägen . Märk upp i alla andra spel så det 12 - tums mätning är lätt identifieras . Gräv ut eller fyll i jord som behövs för att skapa en bas för tegelstenarna . När de är färdiga tegel kommer att stiga 6 inches ovanför denna bas .
5

Smooth det graderade området genom att dra i 2 av 4 längd av trä över rampområdet. Ställ in en nivå på toppen av trä för att kontrollera rampen inte kan luta till en eller annan sida . Lägga till eller ta bort smuts som behövs tills rampen är plan längs hela sin längd . Verifiera ökningen av rampen inte överstiger vilka bygg- . Montera längderna 2 av 6 furu längs insatserna som bård .
6

Bred ett lager av grus 3-4 inches tjock över smutsen . Tamp detta grus ordentligt . Lägg en ½ tums lager av sand över detta grus . Placera nivån ovanpå 2 av 4 träbit och dra över rampen för att kontrollera att det är nivån över hela rampen .
7

Lägg tegelstenarna på sanden försiktigt , med början i toppen av rampen . Blocken kommer att sitta något högre än det steg som de kommer att sedimentera. Stöt varje tegelsten stadigt med en gummiklubba som det läggs på plats. Lägg de tegelstenar som inte behöver skäras ända till slutet av rampen innan han återvände till toppen för att lägga skurna tegel .
8

Täck tegelstenarna med ett tunt lager av sand och försiktigt sopa denna sand i fogarna mellan tegelstenarna . Lägg landskapsarkitektur på sidorna av rampen som behövs för att hålla jorden på plats eller integrera rampen i den övergripande landskapsarkitektur . Addera