Home & Garden >> Hem Trädgård >> Landscaping & Outdoor Building >> banar >> Content

Typ av sand som används för att lägga över uppfart asfaltläggare

Sand spelar en viktig roll för stabiliteten i en asfaltläggare uppfart . Det sista steget av installationsprocessen innebär att sätta sand över ytan och sveper den in i fogarna mellan varje utläggare . Detta sanddynorenskilda bitar som de bosätter sig , och håller dem från att flytta runt . Den typ av sand som används är polymera asfaltläggare sand . Polymera sand låser enskilda asfaltläggare på plats och ger långvarig support . Fördelar med Polymera Sand

Tillverkad för att fylla mellanrummen mellan gatstenar , innehåller polymera Paver sand polymerer . Det hårdnar till gatstenar som betong , samtidigt som dem tillräcklig flexibilitet för att flytta under tryck så att de inte bryter . Till skillnad från andra typer av landskapsarkitektur sand , är polymera Paver sand tät och kommer inte att behålla vatten . Det minskar också den totala underhållet genom att blockera ogräs från att växa och skräp från att bygga upp mellan gatstenar .
Installation

Installera polymera sand är en enkel process . När alla gatstenar är lagda , strö sand över uppfarten . Använd en hård borste för att driva det i lederna och packa ner det . När överskottet borstas bort , spreja hela uppfarten med vatten . Använd bara tillräckligt med vatten för att fukta sanden så att den stelnar till gatstenar när det torkar . Att använda för mycket vatten gör att sanden att flyta bort .

Sealing Sand Joints

Efter de polymera Paver sand torkar och hårdnar till asfaltläggare , det bästa sättet att bevara sand lederna och hålla asfaltläggare från blekning är att försegla ytan . Använd en tydlig , genomträngande Paver tätningsmedel och tillämpa den med en roller eller pensel .
Påfyllning

hårt väder och den dagliga stressen av fordon så småningom orsaka tätningsmedel och polymera sand att bära bort . Beroende på din region och mängden trafik uppfarten utsätts för , bör sanden fyllas på varje två till tre år . Åter försegling gatstenar efter att ansöka om ett nytt sand gör sand lederna håller längre . Addera

från:http://hem.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1012095253.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.