Home & Garden >> Hem Trädgård >> Landscaping & Outdoor Building >> Landskaps Promenader & Vägar >> Content

Så här avslutar en Gångväg

Avsluta sten eller tegel gångvägar låter enkelt , men för att få ett snyggare utseende , vissa verktyg och metoder krävs . Närhelst om tegel eller sten för uteplatser och gångvägar , måste du vara beredd att sänka ditt material . Industriell cementsågar, såsom bänksågar används ofta för denna uppgift . En snyggare utseende till en gångväg kommer att ha några luckor eller utrymmen mellan de enskilda tegelstenar , eller mellan tegel och cement eller gräsmatta . Detta är vad du behöver
Måttband
Pencil
Skyddsglasögon
Frimurarna såg
Gummiklubba
Spade
Spackel
Visa fler Instruktioner
Ending en gångväg till Cement
1

Lay alla stenar eller tegelstenar i din gångväg tills det inte finns tillräckligt med utrymme för hela tegel eller sten för att passa mellan gångväg och uppfarten eller trottoaren . Du kommer att behöva skära varje sten innan du avslutar gångväg .
2

Mät bredden och längden på de utrymmen som är kvar och skriva ner måtten du behöver. Sätt på dig skyddsglasögon och använd din murverk såg att klippa varje sten eller tegel till rätt dimension. Addera 3

Montera stenar eller tegelstenar i de utrymmen som du mätt för sina nedskärningar från en sida av änden , som arbetar mot den andra sidan . Hit tegel eller sten på plats med hjälp av din gummihammare om de inte kan tryckas in för hand .
Avsluta Gångväg till en gräsmatta
4

Lay alla stenar eller tegelstenar i din gångväg tills du nästan nått slutet . Det ska finnas tillräckligt med utrymme för en halv rad.
5

Ställ stenar eller tegel över gräsmattan och klipp ut jorden med din spade eller murslev .
6

Ta bort marken och montera varje tegel eller sten i utrymmet skuren för dem . Addera

från:http://hem.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1012019440.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.