Home & Garden >> Hem Trädgård >> Landscaping & Outdoor Building >> Landskaps buskar >> Content

5 Foot Buskar

Medelstora buskar är idealiska för den genomsnittliga gården . De kan ge vackra blommor på våren och sommaren , generera mat för vilda djur eller fungera som ett privatliv skärm eller vindskydd . De är ofta tillgänglig som containerodladeexemplar , vilket gör dem lätta att transportera och anläggning . Många är hemma i USA och väl lämpad för sin miljö . Korean Spice Viburnum

Doftande och vacker , har den koreanska Spice Viburnum kryddnejlika doftande blommar tidigt på våren . Blommorna är främst vita , färgade med lite rosa. Bär utvecklas när blomningar har bleknat , ger en fest för grannsångfåglar. Denna buske har en attraktiv tät , rundad växtsätt . Den växer relativt långsamt , lägga ungefär 12 inches av ny tillväxt per år och har fuktig , rik jord .

Arten varierar mellan 4 till 8 meter hög och bred , beroende på sort . Det generellt genomsnitt cirka 5 meter , men vissa sorter , till exempel " Compactum " , förfaller på endast 3 meter hög .

Forsythia
Forsythia buskar sätta på en prålig skärm i början av våren .

gladlynt gula forsythia blommor är välkomna sevärdheterna i början av våren . Denna mångsidiga buske är lätt att växa . Det gör lika bra i full sol eller halvskugga. Det är till och tolerant i torra områden , vilket gör det till ett utmärkt val för låg - underhåll landskap. Det kan planteras i grupp eller ensam som en förlaga buske .

Vänster unpruned , forsythia buskar har en informell , övergripande växtsätt . Villaägare som önskar för en prydligare utseende kan trimma busken tillbaka efter att den har blommat . De blommar gör också vackra snittblommor och buketter .
Bridalwreath Spirea

Bridalwreath Spirea är en gammaldags buske som växte förmodligen i din mormors trädgård . Liksom forsythia , är det täckt med blommor i början av våren . Denna buske utmärker sig i antingen sol eller lätt skugga . Den har en snabb tillväxt , vilket gör det till en perfekt anläggning för villaägare som vill lägga ett snabbt mognande buske till deras landskap . Den växer vanligen 5 till 7 meter hög . Beskär ut äldre grenar för att stimulera blomningen .
Djävulsbuske

ninebark har unika , peeling bark . Enligt University of Idaho Mästare Gard Mary Jane Fields , barken skalar förmodligen av i nio remsor längs utsidan av grenarna , vilket ger växten dess beskrivande namn . Det ninebark är inte svårt att växa , tolerera full sol till halvskugga . Det gör bra i torra områden. Nästan alla arter av ninebark är hemma i USA

Denna buske växer 5 till 10 meter hög , beroende på sort . Den hanterar beskärning bra och kan till och med skära ner till marken när vilande . ( se referenser 5 ) katalog Addera
från:http://hem.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-shrubs/1012092280.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.