Hur får man en fläck Av ett badrum Rug

Badrummet är en undanskymd plats . Under hela loppet av en dag , kan ditt badrum matta kommer i kontakt med svettiga fötter , spillde hudvårdsprodukter , fukt från duschen och mycket mer . Det är inte konstigt fläckar bygga upp . De flesta badrumsmattor har ett gummi , halksäkert underlag för att hålla mattan på plats . Då tvättas i tvättmaskinen , kan det halkfritt stöd blir torr och smula av, ta bort en viktig säkerhetsfunktion från din matta . I stället för att ta bort fläckar i tvättmaskinen kan du använda spot - reningsteknik för att få fläckar av ditt badrum matta och underhålla fäst material.Things Du behöver
Hushållspapper
baby pulver
Dammsugare
1 msk . vit vinäger
Bucket
1/2 tsk . diskmedel
Ren bomullsdukar
torkställning
Visa fler Instruktioner
1

Lägg en pappershandduk över det färgade området i badrummet mattan . Tryck på handduken med händer eller fötter för att suga upp våt fläck materia . Upprepa detta steg för att ta bort så mycket fukt ur fläcken som möjligt .
2

Strö babypuder över fläcken tills den är täckt . Lämna pulvret på mattan under 20 minuter för att absorbera olja från fläcken. Dammsug mattan för att ta bort babypuder . Addera 3

Häll 1 msk . vit vinäger i en hink . Tillsätt 1 /2 tsk . av diskmedel och 2 koppar varmt vatten .
4

Fukta en ren bomullstrasa med diskmedel och ättika lösning . Använd lösningen för att utplåna den färgade delen av badrum matta .
5

Skölj mattan med en fuktig trasa för att avlägsna fläcken material och rengöringslösning. Alternativa steg 4 och 5 tills fläcken är borta .
6

Häng mattan under en torkställning för att låta den torka på båda sidor . Addera

Vorherige Seite

No