Hur får man ut en tuff Stain

Tuffa fläckar motstå mest tvättmedel , men det gör dem inte omöjligt att ta bort så länge du har en ordentlig arsenal av rengöring av verktyg för att eliminera fläcken . Förbehandling av spray, blekmedel och även bakpulver är fläck- fighting produkter som hjälper till att ta bort de tuffaste fläckarna när fläcken behandlas snabbt . Som med alla rengöringsmedel , testa ett litet område på fläcken innan du använder produkten på hela fläcken . Detta kommer att garantera att det är säkert att använda utan att göra fler damage.Things Du behöver
Pre - behandling sprej
Vit vinäger
Tvättmedel
Ej blekmedel
Bakpulver
Bricka
torktumlare
Hanger
Disk flytande tvättmedel
Blender
Sprayflaska
2 rengöringsdukar
Visa fler Instruktioner
Tvätt Rengöring

1

Spray förbehandlingslösningendirekt på fläcken tills fläcken är blöt . Låt lösningen på fläcken en till fem minuter , och gnugga fläcken med fingret för att bryta upp fläcken . Blötlägg fläcken med vit vinäger som ett alternativ till kommersiell tvätt före behandlingen sprayer .
2

Ställ tvättmaskinen på den varmaste temperaturen som rekommenderas på tygets rengörings etikett , och ställa tvättcykeln till det normala . Under den normala cykeln , bistår brickan s omrörare i att ta bort fläcken genom aggressiv rörelse . Addera 3

Lägg en mössa full med tvättmedel till tvättmaskinen vatten och sätt i kläderna . Lägg till en mössa full med blekmedel om kläderna kan blekas , eller tillsätt 2 msk bakpulver till tvätten för en naturlig blekmedel alternativ .
4

Avlägsna kläder omedelbart efter tvättcykeln och häng kläder att torka. Torktumla kläderna eller hänga kläderna lufttorka , beroende på kläderna s städ etikett .
Mattvätt
5

Häll 1/4 kopp flytande tvättmedel i en mixer , och tillsätt 1/3 kopp vatten till blandaren .
6

Blanda ingredienserna tills de skapar en skummande lösning . Häll lösningen i en sprayflaska .
7

Spray mattan fläcken med lösningen och fukta en mjuk trasa med vit vinäger .
8

Torka upp rengöringslösningen på mattan med ättika fuktad trasa för att ta bort fläcken .
9

Blot fläcken med vatten och klappa fläcken med en torr trasa för att absorbera fukt .