Hur bli av Efflorescence i Grout

Grout är gjord av cement , vilket naturligtvis kommer att skapa en vit eller grå och pulver rester kallas saltutslag . Efflorescence uppstår när saltrester rör sig upp genom skiktet av murbruk på ytan . Det tenderar att hända om injekteringsbruk var alltför blöt när det blandas och tillämpas , om ytan var för blött eller om du använt mycket hårt vatten för att rengöra injekteringsbruk . Efflorescence kan göra din injekteringsbruk ser smutsig och ovårdad . Använd produkter som inte kommer att skada injekteringsbruk . Undvik mycket grova slipmedel såsom grov stålull eller tråd borst borstar , eftersom dessa kommer att repa injekteringsbruk . Försök inte att rengöra injekteringsbruk om det är mindre än tre dagar old.Things du behöver
Goggles
Handskar
Sulfaminsyra
Skurborste
Visa fler Instruktioner

1

Sätt glasögon och gummihandskar för att skydda dig från den starka syralösningen.
2

Blanda sulfaminsyra med vatten enligt tillverkarens anvisningar .
Billiga 3

Applicera syralösningen till bruket med en skurborste . Lösningen kommer att bryta upp saltutslag så att du kan skrubba bort det . Fortsätt tills fläcken är helt borta . Skölj bruket med vatten .
4

Scrub en pimpsten över saltutslag på det våta bruket om du kan fortfarande se det . Den pimpsten är grov nog för att ta bort markeringarna men inte stark nog att repa injekteringsbruk .
5

Skölj området med rent vatten och låt det lufttorka helt .