Home & Garden >> Hem Trädgård >> Housekeeping >> Städning >> Content

Hur att rengöra en Burnt Rostfritt stål Stekpanna

tyvärr är alldeles för lätt att bränna en rostfri stekpanna . Oavsett om du har lämnat sås på lite för länge eller inte ställa in pannan att suga på en gång , kan brännskador komma från nästan var som helst och förstöra både utseendet och funktionaliteten på din rostfri kastrull . Dock inte kasta knaprig brända panorera ut riktigt än . Även rengöring av en bränd panna kan ta lite tid , bara kräver några grundläggande hushålls items.Things du behöver
Diskmedel
Sponge
Vinäger
skursvamp
Bakpulver
trä sked
Visa fler Instruktioner
1

Rengör pannan som vanligt med varmt tvålvatten och en svamp . Sedan , fyll den med vatten och 1 kopp vinäger och låt stå över natten . Rengör igen med en skursvamp . Om du fortfarande har brännmärken på din panna , måste du använda en mer aggressiv behandling .
2

Fyll din stekpanna med vatten , och sedan tillsätt 2 msk vardera av bakpulver och vinäger . Sätt pannan på spisen och värma upp vattnet till kokning . Medan vattnet kokar , använd en träsked för att lossa den brända materialet vid botten av pannan . Det är viktigt att använda en träsked , som en stålskedrepar pannan .
3

Stäng av värmen och häll innehållet i pannan ner i avloppet. Det kommer att finnas gott om mörka kornigt material i mixen .
4

Rengör pannan som vanligt med en svamp och diskmedel . Allt det brända materialet ska vara borta . Addera

från:http://hem.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1012086710.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.