Hur man organiserar en Stökigt Teen s Room

Praktiskt taget alla föräldrar måste ta itu med den röriga tonårsfasenvid någon tidpunkt . Några strategier kommer att hjälpa dig och din tonåring få igenom denna fas , dock. Organisation är nyckeln till att hålla den ren . Skapa specifika områden i rummet som uppgift fokuserad . Detta hjälper till att hålla tonåringar som är lätt distraherad på uppgiften . Instruktioner
1

Dela in rummet i områden . Det kan vara svårt med ett litet rum , men helst vill man fyra separata områden . Ordna möbler och accenter efter område.
2

Placera sängen i sovrummet . Detta är den enklaste delen av rummet för att organisera , eftersom ingenting behöver gå här utom sängen själv och eventuellt ett litet nattduksbord för viktiga poster såsom en lampa , glasögon eller medicinering om tonåringarna kräver det .

3

Skapa en studie med ett skrivbord . Att ha en separat studie kommer att hålla tonåring fokuserat på att studera när det behövs . Ge en bokhylla . Alla papper , pennor, dator och andra skolmaterial bör förvaras på eller i skrivbordet . Placera skrivbordet så att tonåringarna är vänd bort från alla frestande distraktioner , till exempel en TV .
4

Skapa ett område som är avsett för avkoppling och besöker med vänner . Det är här din tonåring kan hålla en TV eller stereo , tillsammans med videospel eller sin musiksamling . Återigen betonar förvaring så att din tonåring kommer att ha en plats för allt . I annat fall kommer hans ägodelar avveckla strödda över golvet .
5

Utse ett område för kläder och accessoarer . Detta bör vara bredvid garderoben . Flytta hennes byrå så att det är nära garderoben . Se till att hon har platser för skor och accessoarer . Om hon inte har tillräckligt med låda utrymme , använda dekorativa lådor , hyllor eller over-the - dörr förvaringsfack . Montera en helfigursspegelpå väggen , om hon inte redan har ett. Denna placering kommer att uppmuntra henne att returnera varor till sina galgar och lådor om hon ändrar kläder flera gånger medan hon bestämmer vad man ska ha . Också sätta en tvättkorg för smutsiga smutsiga kläder i närheten . Denna strategi kommer att minska sannolikheten för kläder likvidation på golvet . Addera