Badrum Basket Idéer

Överväga att placera korgar i ditt badrum . Inte bara är de multi-funktionell, eftersom de tjänar flera funktioner i det rum , de ger också ett rent utseende . Oavsett om du använder dem för att minska röran , organisera små föremål , som en artighet för övernattande gäster eller en gåva objekt , samordna färgen på korgen till den befintliga inredningen . Innehåller Clutter

Ta bort alla små objekt på räknarna som du använder dagligen och placera dem i flera korgar . Samla alla objekt som du använder för att göra ditt ansikte , såsom ögonskuggor , läppstift eller mascara i en liten korg , medan en annan korg håller ansikts krämer , after shave och astringents . Grupphårvårdsprodukteri en korg med en annan för de kammar och borstar . Placera bomullstussar , vävnader och bomullspinnar i sin egen korg . Stapla dem ovanför varandra på en disk eller lagra dem under disken .
Organisera

nominerade större korgar för elektroniska artiklar , såsom slag torkar och rakapparater . Organisera alla kvinnliga månatliga produkter i en korg och en första hjälpen försörjning eller medicinsk utrustning i en annan korg . Använd en korg för att hålla ett flertal rullar av toalettpapper bredvid skålen och en korg för rengöringsmedel under diskbänken . Hitta korgar som passar i ditt befintliga badrum lådor som detta möjliggör enkel åtkomst och alternativ lagring eller korgar som kan skjutas in och ut ur en hylla .
Gästtoalett

Förbered en korg för din gästtoalett och övernattande gäster . Ge resor och medelstora föremål som de kan ha glömt hemma , till exempel en ny tandborste , munvatten eller tand aste . Rulla och sätt in ett par handdukar i korgen så de kan duscha med rena handdukar . Inkludera hår varor, såsom en locktång eller fön , med hår produkter , såsom schampo , balsam , hårspray eller gel . Fyll i korgen med en luffa svamp och duschtvål .
Badrum presentkorg

Gör en gåva badrum korg för en out -of - town gäster som inte bor i ditt hem . Förutom inklusive väsentligheter , till exempel en tandborste , fylla den med medicinska föremål han kan behöva , till exempel Alvedon eller band aidsages . Ta med några ljus och badsalt med lätt material att läsa tillsammans med doftande lotion och oljor för hennes fötter . En luffa svamp eller baksidan svamp kan komma väl till pass tillsammans med nagellack eller makeup remover . Addera