Hur att rengöra Jardine gungstolar

Jardine Enterprises tillverkar möbler för både barn och vuxna och omfattar gungstolar i sitt urval . Stolarna har normalt kuddar på både sits och stöd för att ge stoppning och göra dem mer bekväm . Kuddarna kräver lite extra städning om något blir spillts på dem . Regelbundet rengöra din Jardine gungstol för att hålla den underhålls och ser sitt bästa .
Vad du behöver
fuktig trasa
Wood Cleaner Review Gummihandskar Home Vatten hink
Mjuk skurborste
Handduk
Tarp
Vit vinäger
Sprayflaska
absorberande trasa
Sponge
Hårtork
Instruktioner
1

Ta bort kuddar från gungstolen så att du har lättare tillgång till allt virke av ramen .
2

Torka av stolen med en fuktig trasa för att avlägsna damm , smuts och skräp . För mycket vatten kan skada träet , men en fuktig trasa kommer inte att vara tillräckligt våt för att köra den risken .
3

Placera stol på en presenning för att undvika att få tvål eller vatten på golvet . Blanda en trä renare med vatten i enlighet med renare instruktioner och sedan använda dammsugaren i stolen med en mjuk skurborste för att ta bort eventuella svåra fläckar . Använd gummihandskar för att förhindra hudexponering . Torka den stol noggrant med en handduk för att avlägsna överskottsfukt . Undvik att använda en hårdare borste som kan repa träet .
4

Behandla fläckar på kuddar eller kylas med en halv -och halv lösning av varmt vatten och vinäger från en sprayflaska . Vit vinäger är en mycket effektiv naturlig renare som kommer att ta bort ett stort antal fläckar. Låt vinäger blandningen sitta på fläckarna för en minut och sedan dra upp den med en absorberande trasa .
5

Ta bort locken från stol kuddar om Jardine instruktionerna anspråk på dem som tvättbart . Tvätta kuddöverdrag med din vanliga tvätt . Följ alla specialiserade instruktioner på taggarna .
6

Blanda några droppar tvättmedel med varmt vatten och tillämpa den på kuddarna med en svamp . Skölj av tvättmedlet med en ren fuktig svamp . Använd en hårtork på kuddar när du är klar tvätta dem för att hjälpa till att få ut fukt och förhindrar mögeltillväxt. Hårtorken kommer inte att vara så hårda på buffertmaterialet som en torktumlare skulle kunna vara.
7

Placera omfattar tillbaka på kuddar och ställa kuddarna tillbaka på gungstol ramen.