Hur man reparerar en Torn Vinyl Seat

Vinyl är ett populärt och billigare alternativ till läderklädsel . Även om vinyl är hållbart , kan det fortfarande få rivas eller slet av bältesspännen , skriver instrument, andra vanliga artiklar eller till sällskapsdjur klor . När din vinylsäteutvecklar en tår , är det bäst att ta itu med det så fort som möjligt . Ju längre du väntar med att fixa en trasig vinylsäte, desto större blir skadade området kommer att bli . Lyckligtvis , med hjälp av en vinyl reparationssats , kan du fixa stolen utan att betala en professionell restorer.Things Du behöver
Vassa saxar
luddfri trasa
Gnugga alkohol
Vinyl reparationssats
Bok eller tungt föremål
Visa fler Instruktioner
1

Använd ett par vassa saxar för att avlägsna lösa trådar från hela skadade vinyl . Fukta en luddfri trasa i tvättsprit . Torka området med den rivna vinyl sätet med fuktig trasa . Den tvättsprit kommer att rengöra vinyl och få den klar för reparation .
2

Gör ett snitt som är några inches större än det skadade vinyl i uppbackning tyg . Skjut snittet uppbackning tyget försiktigt inne i rivna vinyl . Se till att det bärande tyget ligger plant inuti det skadade området. Stuff överskottet uppbackning tyget under oskadade vinyl . De uppbackning tyg fungerar som ett ersättningsmaterial för vinyl , så att du inte behöver dra vinyl tillsammans för att täcka gapet . Addera 3

Skapa rätt färg med hjälp av färgmatchning guide som ingår i satsen. Färgen match guide hjälper dig att skapa den rätta färgkombinationen för att matcha vinylsätet. Blanda lämpliga färger tillsammans med spateln i blandningsbehållaren . Detta är den färgade spackel .
4

Sprid en liten mängd av den färgade spackel på en osynlig del av det skadade vinyl och låt den torka . Undersök färgen hos den torkade föreningen. Om det inte stämmer med den vinylsätefinns i färgguiden igen och remix av spackel tills du får rätt färg .
5

Bred ett lager av det färgade spackel med spateln över den rivna vinyl. Täcka gapet - liksom underlags tyg - fullständigt med spackel . Se till att du sprider föreningen mjukt och jämnt innan de lämnar det torka i en timme .
6

Lägg till ett andra , tunt lager spackel över tår och placera kornigt papper ovanpå . Tryck på kornigt papper försiktigt i spackel och ange en bok eller något annat tungt föremål ovanpå kornigt papper . För skadade vinyl belägen på ett område där ett tungt föremål inte kommer att stanna - till exempel på baksidan av en stol - tryck på kornigt papper i föreningen . Gnid kornigt papper med fingertopparna i flera minuter tills du har fast förankrat säden papper i föreningen . Fortsätt till steg 7 .
7

Låt föreningen torka i fyra timmar innan försiktigt dra säden papper utanför den färgade spackel . Byt kornigt papper tillbaka på spackel om föreningen fortfarande är våt och låt torka i ytterligare tre till fyra timmar . Addera