Så för att behålla skinnmöbler

Nyckeln till att hålla din skinnmöbler ser bra ut för många år är konsekvent vård . För att hålla strukturen på dina stolar och soffor ljud , aldrig sitta på armstöd eller andra delar som inte var avsedda att hålla kroppsvikten . Var uppmärksam på sanering av spill och smuts så snart som möjligt , och använd inte starka kemikalier på din läder . Med rätt underhåll , skinnmöbler med vistelsen mjuk och clean.Things du behöver
Rag
Vaselin
läder renare
Vakuum
Läder balsam
Visa fler Instruktioner
1

Placera dina möbler i direkt solljus . Att sitta i solen i timmar gör att lädret torka ut mycket snabbare , vilket kommer att leda till sprickor och revor .
2

Plocka upp tidningar och tidskrifter från möblerna förr än senare . Bläcket på sidorna kan suga in ditt skinn och lämna en fläck . Addera 3

Använd en trasa fuktad med en konservativ mängd vaselin för att mjuka fläckar på möbler som har blivit hårt . Badda det hårda området med trasa och försiktigt torka sedan av överflödig .
4

Undvik att använda allrengöringsmedel och rengöringsmedel . Om du behöver rengöra din skinnmöbler , använd en produkt som utformats speciellt för läder . Använd en handvakuum att städa upp damm och smuts från ytan .
5

Städa upp spill genom blotting på vätskan , snarare än att torka bort det . Blotting kommer att minska sannolikheten för att sprida utsläppet .
6

Applicera en läder balsam på möbler två gånger per år enligt tillverkarens anvisningar . Addera