Hur man tar bort fettfläckar från en keramisk Electric Range Top

fettfläckar från livsmedel fläckar och smutsiga fingrar lämnar din keramisk elspis topp ser smutsig . När de är lämnas utan uppsikt , kan fet fläckar som fungerar som en smutsmagnetoch orsaka din spis för att bli ännu smutsigare . Att hålla spisen ren är inte svårt , men du måste använda rätt rengöringsmedel och tekniker för att undvika att repa den keramiska ytan . Du kan lyckas ta bort fettfläckar från spisen med förnödenheter som finns i ditt kök . Detta är vad du behöver
majsstärkelse
Hushållspapper
Sprayflaska
1/2 dl vit vinäger
Sponge
Bakpulver
Visa fler Instruktioner

1

Täck feta fettfläckar med majsstärkelse . Låt majsstärkelse för att sitta på spisen ytan i fem till 10 minuter att absorbera fett .
2

Fukta en pappershandduk med varmt vatten . Torka av majsstärkelse från spisen med hushållspapper tills bort. Addera 3 Håll vinäger hands för snabb spisen rengöring.

Fyll en sprayflaska med 1/2 dl vatten och 1/2 dl vit vinäger . Spritz resterande fettfläckar med utspädd ättika lösning tills fuktad .
4

Täck en fuktig svamp med bakpulver för en säker , milt slipmedel för att ta bort envisa smetar markera fläckar utan att repa ytan .

5

Ta bort eventuella kvarvarande fettfläckar genom skrubb markeringarna med ättika och bakpulver .
6

Skölj spisen yta genom att torka av den med en fuktig pappershandduk . Torka ytan med en annan pappershandduk . Addera