Hur man tar bort en rökdetektor Battery

Den amerikanska Consumer Product Safety Commission råder testa brandvarnaren minst en gång i månaden och byta batteri en gång om året . Ta bort det gamla batteriet och installera en ny är en enkel och okomplicerad process , oavsett om du gör det på en fristående rökdetektor eller en som är trådanslutna .
Vad du behöver
Battery
Home Instruktioner
1

Rotera kroppen av detektorn försiktigt för att ta bort den från där den är belägen . Vissa modeller kan kräva att du pressa plastflikaristället . De flesta detektorer har ett fäste fäst på väggen eller i taket , och en rund fall som krokar på konsolen . Sensorn för detektorn kan fästas vid endera sidan, men i de flesta batteridrivna rökdetektorer sensorn och batteriet kommer att vara i runda fall . Minst en detektor modell har batterifacket på framsidan av detektorn ( den sida du ser när den är färdigmonterad och ansluten till konsolen ) ; om din är så här, låt detektorn där den är .
2

Öppna batterifacket, om din modell har en. Batterifacket på vissa detektorer är enkla håligheter som inte döljer batteriet ; andra har täcker liknar dem på bärbara radioapparater .
3

Dra ut batteriet försiktigt . Några modeller har ett trådlocksom passar över de positiva och negativa polerna på batteriet ; klara detta . Det kan ta lite ansträngning , så se till att du inte skada batteriet eller kablar när man försöker ta bort det .
4

Matcha de positiva och negativa poler det nya batteriet till jämförbara anslutningar på trådlocket eller inuti batterifacket .
5

Snäpp den trådbundna locket på terminalerna och sätt i det nya batteriet i facket . Stäng luckan och testa detektorn . Sätt tillbaka detektorn på konsolen .

Vorherige Seite

No