Hur Place rökdetektorer i ett hus

Rökdetektorer räddar liv genom att varna dig om en brand i ditt hem . Enheterna använder batterier , är ganska billigt och är inte svårt att installera . När du placerar rökdetektorer i ditt hem, brandförsvar Association ( NFPA ) Nationella rekommenderar produkterna släpps ut på varje nivå av ditt hem . Det viktiga är att vara varna för en brand , oavsett vilket område eller nivå du befinner dig i . Rökdetektorer finns på detaljhandeln , hårdvara och byggvaruhus samt saker på nätet .
Du behöver
Ladder
borrmaskin eller stjärnskruvmejsel
Batterier
Instruktioner
Söka & Montering Omdömen 1

Hitta en plats i en hall , rum eller område i taket eller högt på väggen
2

Använd en stege för att komma åt området - . undvika områden nära ytterdörrar och fönster . Området måste vara närmare än 3 m . Från varmlufts /ventiler så blåser luften inte kommer iväg detektorn .

Området måste också vara närmare än 3 meter från en dörr som leder in i ett kök eller badrum - . Dessa rum avger rök och ånga som kan kvitta detektorn

3

Använd en borrmaskin eller stjärnmejsel för att montera en rökdetektor väggplattahögt på väggen eller i taket . Vid montering på en vägg, bör toppen av detektorn inte vara längre än 4-12 inches från taket.

Om montering i taket , bör toppen av detektorn inte befinna sig närmare än 4 inches från närmaste vägg .
4

Ta bort batteriluckan på baksidan av brandvarnaren . Sätt in ett " 9V ", " AA " eller " AAA" batteri (er ) i batterifacket . Sätt tillbaka batteriluckan .
5

Placera brandvarnaren på väggen plattan så att spåren på baksidan av detektorlinjermed plåtens spår . Vrid rökdetektorn medurs för att låsa den på plats .
Platser
6

Placera en brandvarnare i varje hall och sovrum i hemmet såväl som i vardagsrummet , matsal och källare.

Om att leva i ett ökenklimatoch ditt hem innehåller en förångare svalare , montera brandvarnare på en vägg 12 inches under taket . Detta kommer att säkerställa röken kommer att detekteras av enheten eftersom förångare kylare lägga fukt i luften och kan orsaka rök ditt hem för att släppa .
7

Placera inte en brandvarnare i köket eller garaget eftersom dessa områden innehåller rök och ånga som kan ställa detektorn avstängd.
8

placera inte brandvarnare i en ouppvärmd vind eller krypgrund . Dessa områden kan orsaka en detektor som inte fungerar korrekt på grund av de extrema temperaturförändringar i dessa områden .

Obs , det finns rökdetektorer utformade för vindar - . perfekt om du använder vinden för lagring och du önskar en detektor i utrymmet