Korrekt placering av CO-detektorer

Det finns flera typer av detektorer som du kan placera i ditt hem för att skydda dig och din familj från potentiellt skadliga ämnen . Den ena är en kolmonoxid ( CO ) detektor . En CO detekterar kolmonoxid i luften . Denna extremt giftig gas orsakar koloxidförgiftning vid inandning , och om exponeringen är tillräckligt hög , kan leda till döden . Om du korrekt placera dina CO-detektorer i ditt hem , du och din familj inte har någon anledning att oroa sig kolmonoxidförgiftning. Home Instruktioner
1

Placera en CO -detektor i källaren precis utanför tvättstugan . Ytterligare en detektor ska placeras i källaren om ett sovrum finns.
2

Häng en CO- detektor i hallen eller tas i form av den första våningen i ditt hem . Detta är särskilt viktigt om du har ett sovrum på första våningen .
3

Installera minst en CO- detektor i övre hallen i ditt hem . Det bör vara nära alla sovrum . Om du har en konstigt formad eller stor planlösning , kan två eller tre CO-detektorer att behövas på övervåningen .
4

Placera en CO- detektor i något annat område i ditt hem som har ett sovrum , som en vind eller ovanför garaget . Alla sovplatser familjemedlemmar måste ha en fungerande koldioxiddetektori närheten .