Vilka olika typer av Brandvarnare som först varnar Makes

? Brandvarnare är en viktig del av ett hem . Dessa enheter , om de används på rätt sätt , kan förbättra familjens chanser att få på ett säkert sätt i händelse av brand . First Alert , en av de många märken av brandvarnare , erbjuder ett brett utbud av produkter för att skydda ditt hem . Dual Sensor Foto Ion

Dubbla sensorfotojon larm är utformad med smarta sensorer teknik . Den är utformad för att varna dig i de två mest farliga bränder ; pyrande bränder och snabbt brinnande bränder och samtidigt minska antalet falsklarm från icke hotfulla situationer . Den dubbla sensorer foto jon larm kommer också med en enkel tillgång batterilucka , så att du kan byta batterier utan att behöva dra av larmet i väggen .
Smoke/CO2 Kombinations Larm

Kombinations larm upptäcka både rök och kolmonoxid . First Alert tillverkar dem som batteridrivna och hårdkodade enheter . De batteridrivna enheter har den enkla batteribyte låda . De trådbundna enheter installeras direkt i din vägg . Eftersom de inte kräver batterier , de är lätta att underhålla. Båda larmen innehålla en fotoelektrisk sensor som minskar antalet falsklarm från ofarlig rök .

Foto Larm

Foto larm har förmågan att upptäcka långsamt brinnande eldar . Dessa typer av bränder är faktiskt det mest sannolikt att skapa rök inandning frågor . Detta är annorlunda än den rök som uppstår när du bränner något medan matlagning , som ofta orsakar falska utlösare för brandvarnare . Foto larm kan upptäcka skillnaden i typ av rök , att avgöra om de verkligen är farliga .
Jonisering Larm

Jonisering larm är utformade för att upptäcka snabbt flammande bränder . Dessa larm har en mute-knapp , för det fall att larmet är indraget med ofarlig rök eller dusch ånga . De kan köpas i batteridrivna eller hårdkodade modeller .

Onelink larm

Onelink larm länka alla larm i ditt hem tillsammans . Om ett larm upptäcker en brand , kommer alla alarm ljud , se till att , oavsett vilken storlek ditt hem är , kommer alla veta att de måste lämna hemmet . Dessa typer av larm är också idealiska för stora byggnader eller lägenheter . De finns som batteridrivna och hårdkodade enheter . First Alert tillverkar också en Onelink modell som är röstaktiverad . Alternativet Rösten programmering tillåter dig att uttrycka rekord specifika faror , som eld eller kol monixide . Om en fara upptäcks , kommer larmet att använda röstinspelning för att beteckna den typ av fara före . Addera