Hur man väljer en Gun Safe

Alla ansvariga vapenägare vet hur viktigt det är att säkert lagra sina skjutvapen . Ägarna bör välja en pistol säkert för hemmet som passar bäst för de behov och säkerhet för deras familj . Oavsett om ett vapen används för att skydda eller sport, är säker lagring ett måste. Instruktioner
1

Välj en pistol kassaskåp som är tillräckligt stor för att lagra dina skjutvapen och ammunition . Överväg möjligheten till framtida köp pistol när du jämför pistol kassaskåp för att se till att säkra att du väljer kommer att uppfylla dina behov längre fram .

Fråga dig själv vilken typ av lås som du föredrar . Du kan köpa en pistol säkert med olika låsmekanismer , beroende på dina önskemål . Observera att du kan räkna med att betala mer för säkrare pistol kassaskåp .

Överväg om en brandsäker och /eller vattentät funktion önskas . Jämför pistol kassaskåp kvalitet som erbjuds av Remington , Sentry , Winchester , Browning , frihet ; dessa är alla seriösa företag .
2 p Om du vill lagra en pistol , en i - vägg säker är ett utmärkt val . Montera denna säkra infälld i väggen mellan 16 " väggreglar . Häng en bild framför att dölja vapnet säkert .

Du kan också lagra viktiga papper och smycken när du väljer en pistol säker som den på bilden . Notera denna vägg säker kostar mellan $ 300 för en modell med ett elektroniskt lås och $ 500 för en säker med en igenkänning av fingeravtryck lås . Addera 3

Sätt detta i - golv säker ordentligt i bjälklaget genom att ta bort några golvbrädor . Om du bygger ett tillägg , kan detta i - golv säker inneslutas direkt i betongfundament . Du bör välja en pistol säkert som denna speciellt för handeldvapen och värdesaker . Dölja genom att täcka med en golvmatta.
4 p Om du har flera vapen och eller gevär för att säkra , det står säkert av Sentry är brandsäker och har en 3 - nummer kombinationslås . Dörren är 1 1/2 " massivt stål . Kostnaden är strax över $ 1100 ( inklusive leverans ) till din dörr .
5

När du väljer en pistol säker , leta efter en säker som har testats av Underwriter Laboratory ( UL ) och har förtjänat sin certifiering för ett bostadsområde säkerhetsbehållare. I grund och botten innebär detta att ju högre betyg från UL , desto svårare är det att bryta sig in i kassaskåpet.

Ta din tid när du väljer en pistol säkert . Noggrant urval nu kan hjälpa till att förhindra oförutsedda olyckor i framtiden . Vara säker ! Addera